diumenge, 8 d’abril del 2018

VETERANS PALAU – VETERANS LLÍVIA SUSPÈS

EL PALAU SENSE JUGAR RECUPERA TOTES DELS OPCIONS AL TÍTOL, DIUMENGE A GOLMÉS HI HAURÀ EL PARTIT DEL SEGLE....

El partit programat avui a les 10 del matí al Municipal de Sant Roc ha estat suspès per l'aigua concentrada al terreny de joc degut a les pluges de la matinada i el matí a la nostra localitat, el partit queda ajornat i es busquen dates per poder disputar el partit, un partit que s'hauria de jugar entre setmana o l'1 de Maig, festiu, ja que el calendari està completament ocupat fins a la darrera jornada i la copa.

Però els nostres veterans amb aquest partit ajornat queda empatat a partits disputats amb els altres candidats al títol, per tant el Palau jugava a Balaguer, on el Golmés ha fet els deures i ha guanyat 1-3 i s'ha ficat líder tres punts per sobre dels nostres veterans, però la sorpresa ha saltat al altre partit on jugava el Palau, que era a Linyola, on el Linyola ha sorprès a tots i ha fet saltar la banca amb una contundent victòria per 4-1 davant l'altre equip candidat al títol, els Veterans de Monsó.

Un partit on el Linyola ha passat per sobre dels espanyols del Monsó, amb una gran segona part, on han fet 3 dels quatre gols, i han remuntat el gol inicial dels visitants, una segona part on el Linyola podia haver fet un escàndol de resultat, ja que han fallat ocasions increïbles i de no ser pel porter del Monsó, el resultat hauria estat d'escàndol.

Amb aquests resultats i tots 3 equips amb 22 partits, és líder el Golmés amb 53 punts, segon el Palau amb 50 punts i tercer el Monsó amb 48 punts, quarts queda l'Artesa amb 45 punts i un partit més, sense pràcticament opcions al títol, tot i que serà el jutge, ja que ha de jugar contra els nostres veterans a casa i visitar el camp del Golmés.

Què ha canviat aquesta jornada?, doncs que el Palau tornar a dependre de sí mateix, ja que el Monsó ens podia avantatjar un punt, i avui ha perdut aquesta oportunitat a Linyola.

Si el Palau ho guanya tot, és campió!!! Tornem a dependre de nosaltres, ja que tindrem el gol “average” particular i general a favor amb el Golmés en cas de victòria, per tant, diumenge hi ha partit del segle.

Afició, els nostres Veterans es juguen tota la temporada, una victòria a Golmés seria un cop de puny sobre la taula i un cop a la línia de flotació del líder Golmés, un empat ens deixa en mans de l'Artesa i sobre tot del Linyola i Rosselló, que seran els jutges de la lliga, una derrota deixaria en safata d'or el títol en mans del Golmés.

Diumenge 15 d'Abril és la data, 10:30 és l'hora, el líder Golmés el rival, i el Municipal de Golmés el lloc.
Palau, el diumenge hi ha més que un derbi, hi ha el partit del segle, el gran partit de l'any, us ho perdreu?, diumenge tot Palau a Golmés a recolzar als nostres Veterans, no ho fan per cap plataforma digital, i per cap ràdio, ho heu de viure en directe i el diumenge la millor crònica a l'Avenç !!!!Som-hi Veterans!!!! !!!!Que poc que s'ho esperen!!!!! !!!!Visca els Veterans i Visca el Palau!!!! !!!El millor club i poble del món!!!!