dilluns, 30 d’abril del 2018

VETERANS PALAU 9 - VETERANS LLÍVIA 2

GOLEJADA AL CUER EN EL PARTIT AJORNAT AMB UN JORDI BARÓ ESTEL·LAR
Nova exhibició dels nostres veterans, que han recuperat l'olfacte golejador amb 15 gols en dos partits i arribant als 100 gols a falta de tres jornades per finalitzar el campionat.
Partit jugat el dijous a la nit, partit ajornat i els nostres veterans que es tornen a posar líders provisionals en espera dels resultats de diumenge en que descansem.

El Palau es presenta amb la següent alineació: Piqué, Pere, Miquel Farnell, Felip, Jacint, Lluís, Jordi Baró, Joan Serrano, Montserrat, Ramon Jiménez i Vera, quedant a la banqueta Ramon Jové, Bertrán, Carles Cortes, Gerard i Joe.
Els veterans amb l'equip de gala menys el nostre porter Caelles, i de nou el gran Capità Manel Piqué resolent situacions d'emergència exercint de porter en una nit plàcida.

Sacada central del equip visitant, el Palau que pren la pilota, encara a porta i gol del Lluís als 30 segons, 1-0 i el partit coll avall.

Al minut 3 de partit, un Jordi Baró que ha aparegut en pla estel·lar, ja que des del 11 de Març a Monsó no jugava per diferents situacions, i ahir jugant de nit, les estrelles solen brillar millor, i després d'una jugada col·lectiva fa el 2-0.

Minut 5: arriba el tercer, aquest cop és el Vera qui de nou suma un golet més i van 18, tot un record personal.

Amb el partit decidit, els nostres veterans es prenen el partit amb tranquil·litat. Tot i tenir opcions de fer algun gol més, s'aprofita per a fer variacions en les alineacions, provar noves situacions tàctiques i també dosificar els seus jugadors, segurs en defensa, però com sempre ens fan un gol a la única oportunitat, amb un xut de falta directa al minut 36, arribant amb el 3-1 a la mitja part.

La segona part els nostres que surten a jugar i anar de cara a “barraca”. Aviat comença el recital local.
Al minut 49 el Carlos Cortés fa el 4-1 amb una cartera passada del Montserrat, al minut 53 arriba el 5-1 amb un gol en pròpia porta desprès d'un xut del mateix Carlos Cortés.

El Palau amb el 5-1 que no en té prou, i la “bestia” Montserrat que fa el 6-1 amb un xut sec i des de fora de l'àrea al minut 73.
Amb el Montserrat de nou sent protagonista i al minut 76 que li fa una passada a l'espai al Jordi Baró, que fa el 7-1.

El 8-1 arriba al minut 79, de nou el Jordi en jugada personal fent el seu tercer gol i el seu primer hattrick com a jugador del Palau, emportant-se la pilota signada pels companys però amb el compromís de comprar-ne una de nova i portar-la el dia 13 de Maig quan rebem la visita del Linyola.

El darrer gol local l'ha fet el Carlos Cortés al minut 84, fent el 9-1. I, com sempre en la darrera jugada del partit i en l'únic desajust defensiu ens fan el definitiu 9-2 al minut 90.

Final del partit, resultat d'escàndol i nova golejada a casa, l'equip que arriba als 100 gols, als 57 punts i esperant els resultats de diumenge, on els nostres veterans no juguen per descans i on tots anirem amb el Linyola, que visita el Municipal de Golmés.

Necessitem guanyar els 3 darrers partits, visites a Artesa de Lleida i Pardinyes, i partit a casa contra el Linyola.
Un equip que té 5 punts menys dels reals per les incidències amb el Alcoletge i Roselló, que sols ha perdut un partit de lliga, que ja porta 100 gols, i que és un gran equip, mereix ser campió, però estem en mans de tercers si fem bé la nostra feina, un darrer esforç equip, i una miqueta de sort, sort que sempre ens dóna l'esquena, però si avui ens ha visitat la grossa, qui diu que no ens toca la sort també als nostres veterans.

Proper partit a Artesa de Lleida, 6 de Maig la data, les 10 l'hora i els Veterans d'Artesa de Lleida el rival, !!!Som-hi Veterans!!! !!!!Que poc que s'ho esperen!!!! !!!!Palau el millor club i poble del món!!!!!