dimecres, 7 de gener del 2015

VISITA PER VEURE EL PESSEBRE VIVENT DE SUDANELL

El dia 3 de gener de 2015, un grup de l’Associació de Dones del Palau va visitar el Pessebre Vivent de Sudanell, conegut com “un passeig a través del temps”. 

La veritat és que després de gaudir de l’ampli recorregut, els organitzadors van aconseguir transportar-nos per un breu espai de temps a la Jerusalem dels primers segles de la nostra era.

Les 63 escenes bíbliques estaven molt ben representades, i els 250 figurants semblaven talment extrets de temps immemorials. Se’ns va mostrar antics arts i oficis artesanals, tots ells molt adequats en un entorn acurat, tant exterior com interior.  

Entre els membres del grup que van fer la visita n'hi havia de totes les edats, menuts i no tant menuts, fet que va permetre a aquests darrers, donar explicacions sobre situacions que pels més petits eren desconegudes (filar la llana, batre el blat, fet vencills i sabó de casa...), tot emmarcat al voltant del naixement de Jesús.

Resta només felicitar als organitzadors, als que hi han intervingut i als veïns i veïnes del poble que han fet de la nostra visita un esdeveniment que recordarem durant molt de temps.