dimarts, 3 de maig del 2016

VOLS LLEGIR 100 REVISTES AL MES PER 10 EUROS?

L’iQUIOSC.cat estrena tarifa plana i ofereix 100 publicacions per només 9,99 euros al mes coincidint amb la Diada de Sant Jordi, l’iQUIOSC.cat, l’únic quiosc digital de revistes i premsa en català va posar en marxa la primera tarifa plana per llegir sense límits totes les revistes que s’editen al país.

Concretament, la tarifa ofereix 100 revistes per només 9,99 euros al mes. L’usuari disposarà d’un mes de prova gratuït si contracta la tarifa plana abans del 31 de maig. 
Es pot fer directament al web www.iquiosc.cat i llegir les publicacions escollides a través del navegador o de les aplicacions per iOS i Android. 

iQUIOSC.cat neix el 14 d’abril de 2014 amb l’impuls de les associacions de revistes i premsa del país agrupades a la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans digitals, formada entre d'altres per l'ACPC. 

Actualment disposa d’una oferta de més de 200 capçaleres i 15.000 edicions entre revistes, premsa diària, comarcal i gratuïta. 

El portal permet comprar exemplars i subscripcions per 1, 3, 6 o 12 mesos segons cada publicació. A més a més, compta amb una àmplia oferta de mitjans de premsa escrita gratuïts que es poden descarregar sense càrrec. Més de 20.000 persones ja són usuàries habituals de l’iQUIOSC.cat que té versió web però també aplicació mòbil gratuïta per a iPhone, iPad i dispositius Android on queden descarregades les publicacions per llegir-les sense connexió a internet.