diumenge, 20 de setembre del 2015

VETERANS PALAU 0 – VETERANS BELLPUIG 3

ELS VETERANS COMENCEN DE LA PITJOR MANERA POSSIBLE, DERROTA MOLT DOLOROSA.

Primer partit de la temporada i primera derrota, no es podia començar pitjor, i menys després de la gran pretemporada amb equips de gran nivell.
El Palau es presenta al primer partit amb Caelles, Santi, Poli, Piqué, Felip, Txus, Jordi, Joan, Miki, Gerard i Pubill, quedant a la banqueta Ramón Jimenez, Nico i Agustí.

El Palau comença com ens tenia acostumats en els partits de preparació, tocant des de darrera, possessió de pilota, control del mig del camp i buscar les opcions, el Bellpuig, un equip totalment renovat, molt fort físicament i molt intens en el cos a cos.

El Palau té les primeres arribades, amb xuts desviats del Jordi, Gerard i Pubill, però sense fer intervenir al seu porter.
Les primeres ocasions clares arriben, un xut forçat dins de l'àrea petita del Ramon Jimenez, i espectacular aturada del porter, cop de cap espectacular del Poli a la sortida d'una falta lateral i espectacular aturada a mà canviada del seu porter, rematades de córner que el porter atura, i el Bellpuig que no dóna senyals de vida en atac, però comencen els problemes, primer lesió de l'Agustí en un fort cop a les costelles, punxada muscular al Jordi, que queda fora de joc i solament ens quedem amb un canvi.
En la primera arribada amb perill del Bellpuig, a la sortida d'un córner, rebots i rebotets i pilota al fons de la porteria local, 0-1 al minut 31, i tocarà arromangar-se.
El Palau ho torna a intentar, i el Gerard té una de clara, amb un contra un, que el porter li guanya la partida, però ja ho diuen, qui perdona perd i així ha estat.

La segona part ha estat completament diferent, el Palau no ha existit en cap moment, el Bellpuig ha guanyat en la tàctica i plantejament del partit, ha esperat al Palau al darrere, ha portat el partit al cos a cos, ha estat més intens i el Palau deixava massa forats, amb un Joan Serrano que tenia a sobre dos jugadors cada cop, amb el Jordi lesionat, és el Txus l'únic que ho ha intentat, però avui no era el dia del Palau.
El Palau ha tingut alguna oportunitat, no molt clares també s'ha de dir, i el Bellpuig a la contra ens fa el segon al minut 71.
En aquest moment el partit ja s'ha acabat, el Bellpuig ha parat el partit, faltes continuades, el temps de joc ha estat zero, el Palau no s'ha trobat còmode, i el Bellpuig no ha perdonat al minut 89, en un mal refús defensiu fent el 0-3 final.

Partits com aquests ens els trobarem sovint, i hem de  millorar prestacions, felicitar al Bellpuig per la seva victòria i a pensar en el proper rival, encara que la factura és massa gran, perdem a l’Agustí, possiblement al Jordi, i el Josep Felip ha jugat tot el partit coix, i tot i aquestes condicions ha estat el millor del Palau, i és molt dubtós per diumenge a Torres de Segre.

El proper rival és un os, dur i dur, el pitjor rival que ens podríem trobar ara com ara, i com a mostra és el 0-5 que ha tret aquest diumenge al camp del Llívia.
Tocarà aixecar-se, millorar i anar a per totes, això no és com comença, si no com acaba, i això ha d'acabar bé segur.