dijous, 24 de setembre del 2015

RELLEU AL CAPDAVANT DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES

El dia 18 de setembre es va celebrar l'Assemblea  General Ordinària de l'Associació de Dones a la sala d'actes del local sociocultural.

En l'acte es va fer lectura i aprovació de l'acta anterior i es va informar de l'estat de comptes de l'exercici anterior. 

Tot seguit, es va  presentar la programació de les diverses activitats pel nou curs 2015 - 2016. Programa que ja està repartit entre totes les associades per tal de fer les inscripcions.

I en acabar, es va fer el comiat de la fins ara presidenta, Montse Lorite i també d'altres membres de la junta, la Montse Solé, l'Àngels Ribes, la Magdalena Camps, la Marta Serrano i la Magda Serra que des de la nova junta volen agrair molt sincerament la gran quantitat de feina, esforç i il·lusió amb que molt generosament s'han dedicat a l'Associació de Dones. Alhora que també es dóna la benvinguda a qui pren el relleu la Isabel Fernandez, Imma Moreno i Ramona Teixidó que junt amb Imma Baiget, Paloma Galan, Teresa Sala i Mercè Felip  continuaran al davant de l'associació.

AGRAÏMENT DE MONTSE LORITE

La Montse, que fins ara ha estat la presidenta, ens han enviat aquest escrit. Ens ha semblat bonic compartir-lo, us l'adjuntem:

Com ja sabeu, divendres 18 de setembre, es va celebrar l'Assemblea general de l'Associació de Dones en la qual va haver un canvi de junta.
Us informo que la nova junta queda de la següent manera:
  • Paloma Galan (Presidenta)
  • Imma Baiget (Vice-presidenta)
  • Ramona Teixidó (Secretària)
  • Mercè Felip (Tresorera)
  • Imma Moreno (Vocal)
  • Isabel Fernández (Vocal)
  • Tresina Sala (Vocal)
Aprofito l'avinentesa per donar-vos les gràcies pel suport que sempre hem rebut de vosaltres pel que fa a les publicacions de la nostra entitat. 
Ha estat un plaer compartir aquest temps amb vosaltres.
Gràcies per tot!
Montse

Des de l'Avenç, Montse, també et volem donar les gràcies per aquest temps que has estat al capdavant de l'Associació de Dones i seguim en contacte amb la nova junta.