dimarts, 29 de setembre del 2015

III MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS DEL PALAU D’ANGLESOLA 3 I 4 D’OCTUBRE

Dissabte 3 d'octubre
A les 19:00h Jornada tècnica: FORMATGE I TERRITORI
Lloc: Pavelló poliesportiu
Seguidament presentació de la jornada a càrrec de l’Alcaldessa del Palau d’Anglesola, Sra.Montserrat Meseguer

A les 19:15h Els formatges catalans:
- Identificació
- Característiques singulars
- Conservació i ús a la taula
A càrrec de Martí Vicente, bloguer de “mundoquesos.com” i Robert Camps (Formatges Camps) del Palau d’Anglesola

A les 20:30h Taller pràctic sobre els formatges catalans amb Martí Vicente i Robert Camps.

A les 21:30h Sopar temàtic amb formatge a càrrec d’Albert Marimon, millor cuiner de Catalunya del Restaurant “La Cava” de Tàrrega, al Pavelló poliesportiu.
Preu: 25 €.
La inscripció es podrà fer a les oficines de l’Ajuntament fins a l’1 d’octubre.

Diumenge 4 d'octubre
Mostra de Formatges Artesans:
Es muntaran parades de formatges artesans de diferents indrets de Catalunya. Es podran degustar i adquirir directament del productor.
Durant tot el dia hi haurà una aula de tast, per a qui vulgui degustar els diferents formatges de la mostra.

A les 10:30h i al pavelló poliesportiu, inaugurarà la mostra l’Honorable conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Sr. Jordi Ciuraneta, acompanyat de Montserrat Meseguer, Alcaldessa del Palau d’Anglesola i de Robert Camps (Formatges Camps), formatger amfitrió.


De 11 a 12h: Tast guiat de formatges cremosos artesans a càrrec d’Alejandro Dibason, maridat amb cervesa artesana “El Matoll”
De 12 a 13h: Taller infantil d’elaboració de formatge (cada participant s’endurà el formatge que hagi elaborat) a càrrec de Laia Pont
De 13 a 14h: Taller de cuina a càrrec del restaurant Resquitx-la Boscana

De 17 a 18h: Taller infantil d’elaboració de formatge (cada participant s’endurà el formatge que hagi elaborat) a càrrec de Laia Pont
De 18 a 19h: Taller de cuina a càrrec del restaurant Resquitx-la Boscana
De 19 a 20h: Tast guiat de formatges cremosos artesans a càrrec d’Alejandro Dibason, maridat amb cervesa artesana “El Matoll”

SI US AGRADA EL FORMATGE, NO US HO PODEU PERDRE!