diumenge, 16 de febrer del 2020

VETERANS MOLLERUSSA 2 – VETERANS PALAU 4

LA QUALITAT DEL JORDI BARÓ I DEL LLUÍS LLOBET, DECIDEIXEN UN DERBI ON EL PALAU HA ESTAT MOLT SUPERIOR
Hora del derbi, dues poblacions veïnes, una autovia pel mig, un partit que és més que 90 minuts de futbol, Mollerussa quasi 15.000 habitants, el Palau 2.166, David contra Goliat, però en realitat el favorit sempre és el Palau, mai en Veterans, el Palau ha caigut en mans del seu màxim rival, i avui no podia ser menys, David ha tornat a guanyar, i a més amb superioritat, el Palau ho ha tornat a fer.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Mollerussa amb la següent alineació: Piqué, Poli, Peruchet, Pere, Felip, Lluís, Joan Serrano, Jordi Baró, Bertran, Gerard i Oriol Camps, quedant a la banqueta Jordi Huguet, Paco i Albert Mayoral.

Comença el derbi, el petit aspirant a tot, el gran en la cua de la classificació, però avui ho donarà tot, pot ser el seu dia de glòria, però el Palau no està per sorpreses, i des del primer minut, vol la pilota, el control i el temps del partit.

En un camp que si vols pots jugar i molt bé, camp gran, gespa artificial nova (si fos com als anys 80-90 de gespa natural, ja seria la bomba), el Palau té una escandalosa possessió de la pilota, on els locals sols els hi queda defensar-se amb dents i ungles, buscar les contres, i fer llarg el partit.

El Palau comença a arribar, però els locals es defensen força bé, obligant al Palau a buscar els xuts llunyans, que no porten gaire perill, l’Oriol, el Gerard i sobre tot el Jordi Baró, que avui ha fet un partit per emmarcar, són els primers a provar al nostre ex-porter Caelles.

Els minuts passen, i la bona tasca defensiva del Mollerussa ens comença a complicar el partit, tot i que no arriben a la nostra àrea, i el Poli-Pere-Peruchet i Felip, tanquen la defensa amb clau i forrellat, i el Mollerussa no xuta entre els tres pals en cap moment.

Costa, costa molt, i dona la sensació que el Mollerussa aguantarà i arribarà amb l’empat i viu a la mitja part, fins que els nostres poden tirar d’estratègia, que tan bé se’ns dona, i on tant profit trèiem.
Primer corner, el treu l’Oriol al segon pal, rematada del “Kaiser” Joan Serrano al pal, i el refús que l’aprofita el Jordi Baró, per fer l’1-0 al minut 36.

Amb la porta oberta, el Mollerussa baixa el rendiment, i el Palau aprofita la situació per atacar i atacar buscant el segon, el Mollerussa es defensa com pot i en una nova pilota aturada arriba el segon.
Falta en la frontal, la demana l’Oriol, xut magistral, pilota al pal i el porter local que treu la mà quan la pilota entrava i pilota a córner, el treu l’Oriol i refús defensiu de nou a córner, un altre cop l’Oriol al segon pal, i el Jordi Baró venint des de darrere i de cap que fa el 0-2 al minut 43, resultat amb el qual arribem a la mitja part.

La segona part comença igual que la primera, domini total del Palau, el Mollerussa potser millor posicionat, i la pilota sempre als peus dels nostres.
Si a la primera part la classe del Jordi Baró ha estat decisiva, ara serà la classe del Lluís Llobet la que surt, bona contra del Palau, pilota al Lluís, que defineix perfectament el 0-3 al minut 62.

Amb el partit ja quasi decidit, el Palau es relaxa massa, i el Mollerussa aprofita per fer mal, i ben aviat al minut 69 ens fan l’1-3, en una centrada xut per banda esquerra nostra, la pilota es comença a enverinar, i entra per tot l’escaire.

El Mollerussa que s’ho creu i fa un segon xut a porta, que una gran mà del Piqué evita el segon, però el Palau està mig despitat, i el Mollerussa que s’ho comença a creure, i en un desajust defensiu ens fan el 2-3 al minut 73, veure per creure, un Mollerussa que estava mort, ha ressuscitat per art de màgia.

Però el Palau diu, prou, i fins aquí hem arribat, la màgia i els astres que s’ajunten de nou, magistral passada a l’espai del Jordi Baró, pilota al Lluís Llobet, que magistralment marca el definitiu 2-4 al minut 79.

Amb 11 minuts al davant, el Palau torna a tindre el control del partit, i busca el cinquè, el Mollerussa ja acusa el cop, i es rendeix davant dels nostres, bona victòria, el derbi cap a Palau, i el Palau que continua tercer amb 33 punts a 3 punts del Pardinyes segon i a set del líder Almenar, que ha perdut a Bellpuig, i dona la sensació que comença a fer figa, a veure si els nostres aspiren fins i tot al títol, que set punts són dos partits i mig, i en resten encara nou....

El diumenge vinent anem de carnaval i farem festa. El proper rival serà el Sudanell, un dur rival, on tenen a l’actual màxim golejador de la categoria, i on haurem de suar i de valent.

Diumenge 1 de Març la data, les 11 l’hora, el Municipal de Sudanell el lloc i els Veterans de Sudanell el rival. Una victòria a Sudanell ens faria somiar, i somiar és gratis !!! Que poc que s’ho esperen!!!!!! Força Veterans del Palau!!!