dijous, 11 d’octubre del 2012

ELENA LLOBERA, ESPORTISTA PORTADORA DE LA TORXA OLÍMPICA DELS SPECIALS OLYMPICS AL SEU PAS PER LLEIDA


Elena Llobera va ser designada esportista lleidatana, portadora de la torxa olímpica dels Specials Olympics al seu pas per Lleida.

El passat dilluns, 8 d'octubre la torxa olímpica va agafar el relleu lleidatà. La torxa va sortir de la Plaça de la Sardana a la Seu Vella a les 19 hores portada per l’ultrafondista Estefania Climent i es va anar fent un relleu cada 250 metres.

Els esportistes destacats portadors de la torxa, foren la Estefania Climent, la triatleta Eva Ledesma, la jugadora de handbol Emma Precup, el futbolista Miqui Massana, un jugador del club de hoquei Llista Blava, Miquel Feliu, Elena Llobera, un jugador del Força Lleida, el primer olimpic del Sícoris el piraguïsta Joaquim Larroya de 75 anys, Tonet Ramírez;  Jackson Quiñonez i Saul Craviotto, que va entregar la torxa a l’alcalde Angel Ros. Els atletes especials també portadors de la torxa foren: David Diez, Verónica Torra, Juanjo García, Pili Carner, Jesús Calderó, Jennifer Álvarez, Ignasi Cebrià i Mateu, Joan Rodríguez i Josep M. Corti.

La Elena va recollir la torxa a les 19.12 hores a la Rambla Aragó cruïlla amb Bisbe Messeguer, acompanyada de l’atleta special Jénifer Álvarez.

Desitgem molta sort als esportistes que del 11 al 14 d'octubre participaran, en les diferents modalitats, als Specials Olympics que tindran lloc a Vilanova i la Geltrú. Gràcies Elena pel teu suport!