dilluns, 19 d’octubre del 2015

VETERANS PALAU 2 – VETERANS ALMENAR 3

ELS VETERANS CONTINUEN AMB DERROTES A L’INICI DE TEMPORADA

Els veterans no aixequen cap, nova derrota, després d'una gran primera part, una molt igualada segona, i on les desconnexions i faltes d'atenció ens costen un partit que des d'un principi era molt complicat
El Palau es presenta de la partida amb Albert, Ramon Jové, Poli, Joan, Felip, Txus, Jordi, Nico, Paco, Gerard i Pubill, quedant a la banqueta Caelles, Ramón Jimenez, Edu Escolà, Miki i Brufau.

El Palau avui tenia un partit per demostrar que es tracta d'un equip de nivell, davant tenien uns veterans d'Almenar, un equip dur com una pedra, amb molt gol davant, amb molt d'ofici, i que si els vols guanyar has de competir des del minut 1 fins al 95, i el Palau ho ha fet, però unes petites desconnexions, uns desajustos  tàctics i la falta de definició de cara a porta ens han condemnat.

El Palau ha sortit molt ben posicionat, amb el canvi tàctic del Joan jugant de central, ja que tant el Pere com el gran capità Piqué es troben lesionats, amb la parella de mig centres Txus-Jordi, l'equip tenia bona sortida de pilota i una línea de creació molt ben definida.
El Palau ha sortit molt bé, i la primera part ha estat el clar dominador del partit, jugant al nivell de la pre-temporada, no donava la sensació que aquest equip es troba a la cua de la classificació.

La primera oportunitat del Poli, amb un cop de cap a la sortida d'una falta lateral, que el porter treu de l’escaire amb una bona mà, i una segona arribada de l'Antonio Pubill que el porter ha tret molt bé.
Al minut 21 arriba el primer gol local, un servei de banda del Felip, cop de cap enrere del Gerard i l'Antonio Pubill molt atent i amb una rematada acrobàtica feia el 1-0.
L'Almenar ha quedat una miqueta tocat, i el Palau ha buscat el segon insistentment amb arribades molt clares del Gerard, Nico, un parell de bons xuts del Jordi que han sortit a fora per poc, i que podien haver posat un marcador franc a favor del locals.

Els visitants per la seva banda, molt ben ordenats, sabent al que juguen, i buscant el seu referent davant, un autèntic crack que cada temporada acaba com a màxim golejador de la categoria, però en aquesta primera part, tota la defensa ha ratllat a un nivell de "cum laude", destacant també el gran partit de l'Albert, molt atent en les sortides de pilota llarga, final de la primera part i també final del gran Palau.

La segona comença de la pitjor manera possible, al minut 46 ens fan l’empat amb una rematada per tot l'escaire, que el Caelles no ha pogut fer res.
A partir d'aquest moment el Palau es veu cap a baix i comencen les imprecisions i desajustaments tàctics. Una pèrdua de pilota al mig del camp, crea una contra i ens fan el 1-2 al minut 56.
Amb el marcador en contra, l'equip visitant fa una passa enrere i el Palau comença a jugar una mica, però el partit és força igualtat i la possessió és al cinquanta per cent, el Palau la té amb un parell de bones rematades, sobretot una molt clara del Txus, fins que al minut 72, una rematada espectacular del Jordi per tot l'escaire, posa el 2-2.
El partit és molt igualat, i l'empat sembla el resultat més just, però en una jugada molt desafortunada a la sortida d'una falta, cinquanta rebots i la pilota al fons de la xarxa al minut 82, i 2-3 al marcador.

El Palau se'n va amb tot a dalt i a la darrera jugada del partit el Nico té l'oportunitat de l'empat, però la pilota surt llepant el pal esquerre, final del partit, tres punts cap a Almenar i el nostre rival d'avui que es fica líder de la categoria, mentre que els nostres veterans queden tercers per la cua amb un sol punt.

Vist el partit d'avui, entre el líder i el tercer per la cua no hi ha diferències, quan l'equip pugui deixar la porteria a zero els resultats arribaran, però si cada diumenge ens en fan tres, és molt difícil treure res positiu.
L'equip té fases molt bones de joc, dóna sensació d'equip gran, però quan desconnecta, desconnecta del tot, i això és el que cal treballar, la concentració durant els 90 minuts.

El proper diumenge desplaçament a Montoliu, un bon equip que es troba a la part alta de la classificació, i un camp que no se'ns dóna gaire bé, però diumenge guanyem sí o sí. Aquesta mala ratxa no pot durar més, i quan arribi la primera victòria, no ens para ningú.
Com deia el gran Joe fa uns anys !!!!Que poc que s'ho esperen!!!! !!!!Els veterans tornaran a guanyar i no els pararà ningú!!! Visca els Veterans i força Palau!!!!! !!!Que poc que s'ho esperen!!!!!!