diumenge, 11 d’octubre del 2015

IRENE BARON, A L'ESTRENA MUNDIAL DE LA PEL·LÍCULA El "SEGON ORIGEN"

Us compartim el testimoni en primera persona de la Irene, en la estrena mundial del "Segon Origen"
Gràcies Irene!
A l'hora, que us animem a anar al cinema a veure la pel·lícula!

Gran nit d'estrena junt amb la Yolanda Cotonat, companys guanyadors i mig poble de Vila-sana.Vaig poder ser una de les privilegiades en assistir a l'estrena mundial de Segon Origen, gràcies al premi que vaig guanyar al concurs de la Diputació. 

Va ser molt emocionant i una experiència única. La ràdio va sortir al principi de la pel·lícula. Surt funcionant i s'escolta Catalunya Ràdio. Com que és antiga té un so especial. Al final, als agraïments també hi surt el meu nom.  

L'experiència de la catifa i el photocall amb els protagonistes de la pel·lícula va ser molt xulo. Els flaixos de tots els mitjans fent fotos en aquell moment ens van fer pujar els colors, vaig poder experimentar que és ser famós.

La pel·lícula està molt bé, crec que serà una bona porta aquí i a l'exterior perquè coneguin lo que tenim a Lleida. Els planos de l'Estany d'Ivars, els presseguers d'Aitona, la Seu Vella, Utxesa, Lleida ciutat, etc...són espectaculars. La manera de parlar, el tractor amb el que van fins a Barcelona, i moltes altres petjades lleidatanes. 

El director molt emocionat, i la gent molt contenta. Va ser una gran nit.100% recomanable. Tot i que és una versió diferent del llibre i més modernitzada.

Moltes gràcies i felicitats al Carles Porta, actors i tot l'equip.