dilluns, 3 de febrer del 2020

VETERANS PARDINYES 3 – VETERANS PALAU 0

EL PALAU CAU A PARDINYES EN UNA HORROROSA SEGONA PART
Complicat desplaçament a Pardinyes i derrota dels nostres, davant un bon rival, on ens ha sobrat la segona part i ens han faltat forces gastades de matinada a la festa major del Palau, no es pot tindre tot, o rock and roll o resultats, però “que nos quiten lo bailao...”

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Pardinyes amb la següent alineació: Piqué, Bertran, Poli, Peruchet, Lluís, Txus Palau, Joan Serrano, Jordi Baró, Gerard, Màxim i Oriol Camps, quedant a la banqueta Jordi Huguet, Pere i Albert Mayoral.

Partit de la jornada espases en alt i el Palau volia continuar amb la ratxa, i una victòria a Pardinyes, l’enviava de cap a primera, el Pardinyes havia de guanyar o guanyar, i al final ha guanyat.

El Pardinyes surt millor al principi, acostumat a un cap de jutjat de guàrdia (l’estrany és que ningú prengui mal en el lamentable camp de cautxú), al Palau li costa al principi, però a poc a poc li va agafant el pols al partit.

Les primeres arribades són per banda esquerra, o el Palau sorprèn el Pardinyes amb la posició de fals lateral del Lluís, que troba molts espais, i porta de cap a la defensa del Pardinyes.
Els locals arribem més a l’àrea del Palau però sense perill aparent, això si, treuen fins a 5 corners, per cap del Palau.

Les ocasions més clares són xuts llunyans del Jordi Baró, que han sortit per poc a prop dels pals, i també del Màxim, que ha buscat la desmarcada sempre, i ha tingut alguna de clara però sense encertar entre els tres pals.
Una primera part molt disputada, on no hi ha hagut un clar dominador i l’empat era el més just.

Però a la segona tot es comença a torçar, ja que al minut 47 ens fan l’1-0 en una jugada molt estranya, on hi ha mals refusos dins de l’àrea, on la pilota sempre està en poder del nostre porter i dels nostres defenses, i no sé ni com ni quan, la pilota acaba al fons de la xarxa, per obra i gràcia d’un davanter local que ha aparegut del no res, cop molt dur pels nostres, acostumats a ratxes molt positives i no acostumat a rebre aquests cops.

I no han tardat gaire a ficar terra pel mig els nois del Pardinyes, ja que en un nou desajust defensiu ens fan el 2-0 al minut 51, en una nova errada defensiva, en quatre minuts hem llençat per terra tota la feina de la primera part.

A partir del 2-0 el partit ha entrat en nova igualtat, però els locals anaven amb una marxa més que els nostres, suposo que l’edat també ajudava als nois dels Pardinyes, i els nostres estaven molt cansats, i on les cames fresques sols la tenien el Lluís, l’Oriol i el Màxim, casualment els cadells de l’equip.

Una bona jugada per banda dreta del Màxim amb centrada al punt del penal, que el Lluís ha rematat a fora per poc, un xut des de la frontal de l’Oriol i un altre del Jordi Baró, ens podien fer entrar de nou al partit, però avui no era el dia dels nostres.
A les acaballes del partit ens han assenyalat un penal del tot surrealista, per unes semi mans d’un defensa nostre, d’aquelles que sempre el xiulen en contra i mai a favor, i de penal ens fan el definitiu 3-0 al minut 89.

Final i massa càstig per uns Veterans, que no han merescut perdre per tants gols, que ha estat un partit igualat, però els nois del Pardinyes han estat millors que els nostres.
Amb aquest resultat el Pardinyes recupera el segon lloc i els nostres són tercers en posició de promoció d’ascens.

El diumenge vinent rebem la visita dels Veterans de Bellpuig, sisè classificat, i bon partit el que es disputarà al fortí de Sant Roc.
Diumenge 9 de Febrer la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Bellpuig el rival, que no t’ho expliquin, els Iaios tornen a casa i ja no serà festa Major!!! Que poc que s’ho esperen!!!!!! Força Veterans del Palau!!!