diumenge, 24 de novembre del 2019

VETERANS GARDENY & LLÍVIA 2 – VETERANS PALAU 2

EMPAT FINAL I SUMEM UN PUNT: AL CAP I A LA FI ÉS UN MAL MENOR
Desplaçament a camp del cuer, on els tres punts eren innegociables, però els Veterans de Gardeny ens han sorprès amb un plantejament molt defensiu, que quasi ens costa la derrota, gran partit del nostre rival, que amb el punt d’avui ha deixat de ser el cuer en favor del poble de l’altra banda de l’autovia, on avui ens deuen maleir els ossos....

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Monsó amb la següent alineació: Piqué, Bertran, Poli, Jacint, Jordi Huguet, Txus Palau, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Albert Mayoral i Oriol Camps, quedant a la banqueta Ramon Jové i Joe.

Partit a la capital, en un camp en lamentable estat de conservació, i enyorant el Llívia Arena, aquell petit camp de terra, on l’essència del futbol era palpable en cada racó d’aquell camp pels nostàlgics, ara aquell camp ha passat a la història, i a jugar a Gardeny, camp de cautxú, més dur que una pedra, i perquè jugui la canalla, nosaltres, ni sabem, ni podem jugar en aquest tipus de camps.

El partit comença amb un domini tan aclaparador con estèril dels nostres, on el rival, molt ordenat i atrinxerat en la seva àrea, no ens ha deixat ni mig mil·límetre de camp, els nostres, imprecisos, sense espais, sense idees i buscant la pilota llarga, feia un partit de despropòsits continuats, i a poc a poc ens hem anat diluint com un sucre en un cafè.

En canvi el rival ha fet un gran partit, molt i molt ordenat, ben posicionat, i sense sortir del seu camp, ho tenia molt i molt clar, ja que anar al tu contra tu, era un suïcidi.
I a la primera que han pogut ens munten una contra de tres contra dos, i ens fan l’1-0 al minut 27.
Amb el resultat en contra, encara ha estat pitjor, imprecisions en els passes, males decisions en atac, i errant les poques que teníem, cada minut que passava més negre ho veiem, i amb l’1-0 arribem a la mitja part.

La segona comença igual que la primera, el rival tancat en el seu camp, els nostres centrals jugant en camp contrari, el porter Piqué veient el partit com un espectador més, i els nostres, que ho intenten, topant un cop i altre amb la defensa de ferro del nostre rival.

I al minut 61, el Gardeny arriba per segon cop a la nostra àrea, i en una jugada sense perill aparent, el Jordi Huguet que toca la pilota amb les mans que tenia a l’esquena, però separada del cos, i de manera involuntària, però mans i penal. El Gardeny que no perdona la seva segona oportunitat i fa el 2-0.
I això que podia haver estat un drama, crec que ens ha anat bé, primer perquè els locals han cregut el partit guanyat, i perquè els nostres, amb el cor i orgull ferit, han jugat millor, i han arribat les oportunitats.

Al minut 68, falta a la frontal que li han fet a “la Roca” Mayoral, i el Lluís que de lliure directe i a prop de l’escaire fa el 2-1 i el seu vuitè gol de la temporada.
El 2-1 l’ha acusat el nostre rival que ha baixat molt físicament, i els nostres han començat a trobar espais i buscar porta, el que ho ha tingut millor ha estat el Txus Palau, amb dues oportunitats claríssimes, però que han sortit fora per poc, algun fora de joc més que dubtós, un Lluís molt incisiu, i un Jordi Baró omnipresent, l’empat s’olorava a l’ambient.

I si al minut 84 l’Oriol Camps fa l’empat definitiu, resolent una jugada d’atac dels nostres, on després de dos xuts a porta, i també dos refusos, el nostre reforç estrella d’aquesta temporada, fa el segon gol dels nostres, i el seu segon gol particular, que ja ens ha donat 3 punts, tot un encert el fitxatge de l’Oriol.

Amb sis minuts al davant el Palau ha tingut el tercer, però no ha arribat i repartiment de punts, on el rival ens ho ha posat, molt i molt difícil, ens ha sorprès, i hem de felicitar  als companys de Gardeny & Llívia, no acostumats a sumar punts, però que jugant com avui, segur que sumaran molts més punts, bon partit del nostre rival, i on els nostres jugant molt malament, almenys ha salvat els mobles i ha sumat un puntet, que tot suma, i continuem en la zona noble de la classificació, som tercers, en zona de copa i promoció a primera.

El diumenge vinent, miniderbi, Palau-Linyola, tercer contra quart, partit de la màxima i tres punts d’or a defensar en el fortí del Palau.
Diumenge 1 de desembre la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Linyola el rival, que no t’ho expliquin, els “iaios” jugaran el darrer partit del 2019 a casa, i el 2020 queda encara lluny, ¿podreu viure sense futbol Veterà més d’un mes? Els nostres avis necessiten el vostre suport per acomiadar el 2019 amb tots els honors!!! Que poc que s’ho esperen!!!!!! Força Veterans del Palau!!!