dimarts, 17 de gener del 2017

INAUGURACIÓ DEL NOU CONSULTORI MÈDIC DEL PALAU D'ANGLESOLA

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge, 15 de gener de 2016, el nou consultori mèdic local del Palau d’Anglesola, que ha estat finançat per la corporació lleidatana en un 95 %. 

A la una del migdia ha obert l'acte l'alcaldessa del Palau d'Anglesola, Montse Messeguer, amb una ressenya històrica de les diputacions de Catalunya i recordant les darrers inversions de la Diputació de Lleida al nostre municipi.

Seguidament el president de la Diputació ha manifestat que la Diputació, com a administració que gestiona un territori ampli i ple de municipis petits com el nostre, procura estar al ser servei de les persones prioritzant les coses importants en temps en què els recursos són escassos. No ha vingut com un Mister Marshall, ha ironitzat, a entregar un regal al municipi sinó a fer-nos conscients que cal la suma de les diferents administracions per fer avançar els pobles, que és, també, fer avançar el país. 

Han estat presents a la inauguració dels nous espais el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Huguet i el gerent de la regió sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada. També les treballadores del consultori, la Raquel, metgessa, i la Concepció, infermera, i un bon grapat de veïns del poble, els usuaris d'aquestes noves instal·lacions. Després dels parlaments, tots han pogut visitar els espais i degustar un refrigeri. 

Les obres del consultori mèdic han tingut un pressupost total de 337.893 euros, sufragats en un 95 % per la Diputació i, la resta, per l'Ajuntament.

Enllaç a les imatges:
https://goo.gl/photos/hwm9aa6ftTn54Uc69