dimecres, 28 de desembre del 2016

SELECCIONEN UN/A JOVE DEL PALAU PER AL PROGRAMA 'FIRST DATES" DE LA CADENA CUATRO

El popular programa "First Dates" per trobar parella que emet la Cuatro de dilluns a divendres en horari prime time tindrà, demà dijous, un/a aspirant a trobar l'amor de la seva vida força coneguda pels palauanglesolins.

El programa que s'emetrà demà es va gravar la setmana passada als estudis de televisió de Tres Cantos (Madrid) i fins al moment s'ha volgut portar amb molta discreció tot i que, l'Avenç, a part de conèixer la data de l'aparició ha pogut tot just desvetllar dos o tres detalls sobre aquesta notícia. 

Hi ha clàusules de confidencialitat i de drets d'emissió que obliguen al concursant a no revelar pràcticament res sobre un programa ja gravat però que encara no ha estat emès.

Sense entrar a revelar més detalls sí que ens han volgut deixar clar que aquesta primera trobada amb una persona de la mateixa edat de l'Aragó no hauria anat malament perquè haurien acordat trobar-se en una segona cita.

El popular programa presentat per Carlos Sobera ja fa més d'un any que està en antena i gaudeix de grans audiències ja que les emocions, les subtileses del llenguatge no verbal i la part de reality-show que conté, enganxen molt al públic que s'acostuma a veure'l.

Li desitgem tota la sort del món al/a la nostre/a concursant i esperem que la sageta de Cupido, ni que sigui televisada, tingui encert i final feliç.
Estigueu atents a les emissions!!!