diumenge, 4 de desembre del 2016

VETERANS PALAU 4 – VETERANS ROSSELLÓ 0

CANVI DE TENDÈNCIA O UN SIMPLE MIRATGE?, EN UN PARTIT HISTÒRIC!!!!!

Canvi de tendència després del bon partit i resultat del passat diumenge amb una aclaparadora victòria per 1-7 a camp del Pardinyes, o els nostres veterans tornaran a caure a les primeres de canvi quan tornin a jugar amb un dels equips punters del campionat? Serà un miratge els darrers dos partits o tornarem a la dinàmica de perdonar i regalar d’aquí dos partits? Aquesta és la pregunta del milió  de dòlars i que ningú sap encara la resposta.

El Palau es presenta a un municipal de Sant Roc en molt males condicions per la pràctica del futbol, amb la següent alineació: Albert, Ramon Jové, Piqué,  Miquel Farnell, Bertran, Lluís, Joan Serrano, Jordi Baró, Joe, Ramon Jiménez  i Mayoral, quedant a la banqueta Paco, Francis, Willy, Txus, Antonio Vera, Miki i Xavier Montserrat.

18 jugadors disputaran un partit que passarà a la història dels veterans per dos fets destacables, dos fets que han passat al minut 17 i 46 del partit i dels quals farem cinc cèntims al seu moment.

Avui tenim un rival incòmode, situat a la meitat de la taula i amb uns números semblants als nostres, però amb la particularitat que és un dels equips que han rebut menys gols aquesta temporada, davant un Palau molt reforçat moralment, després de l’efectivitat demostrada el passat diumenge amb 7 gols a favor, però amb el punt negre de rebre un gol al primer minut, cosa que aquest diumenge no ha passat, i ja som el segon equip amb més partits deixant la porteria a zero, un total de quatre partits, un menys que els veterans d’Artesa de Lleida.

El partit comença amb un domini total del Palau, que ha intentat des del primer minut anar pel partit, amb un joc ràpid i de combinació, aprofitant el trident Lluís-Joan-Jordi, que eren els clars dominadors del joc.

El partit s’ha resolt per la via ràpida, i com antigament ens tenia acostumat aquest equip, amb la pilota aturada.
El primer gol arriba després de la sortida d’un corner tret pel Mayoral, en què  el Jordi Baró de primeres i amb una bona rematada amb el peu, s’avança al seu marcador fent el primer al minut 7, fent el seu cinquè gol, que el fa ser el nou màxim golejador, i deixant la seva empremta de jugador franquícia, en un partit històric dels nostres veterans, sempre podrà dir que va ser ell qui va obrir la llauna en el partit de Rosselló.

A la següent jugada arriba el segon, també a la sortida d’un corner i el Ramon Jiménez, molt atent, que fa el segon al minut 9, deixant el partit molt coll avall, i marcant per segon partit consecutiu, un jugador que es mereix el reconeixement d’un equip, ja que va patir una molt greu lesió l’anterior temporada, i on poc a poc va recuperant el seu olfacte golejador, perquè a ganes, entrega i il·lusió no el guanya ningú.

El Palau que busca el tercer i el Rosselló que està completament fora del partit i sense poder lligar dos passades bones, i cada cop que ho intentava es trobava amb un Miquel Farnell immens, que era capaç de tallar i anar-se de tots, amb una confiança i superioritat quasi insultant.

I al minut 17 arriba el primer moment històric, nova jugada a pilota aturada en una falta lateral magistralment treta pel Joan Serrano, refús defensiu i segona jugada ben aprofitada pel gran capità, Manel Piqué, que fa el seu primer gol amb la samarreta dels veterans del Palau després de 8 temporades, un gol històric, ja que era l’únic dels supervivents de la primera plantilla de la història dels veterans que no havia marcat, ja que tant el Gerard, el Joan, el Poli, el Jacint, el Joe o el Txus, ho van aconseguir a la primera temporada i cada temporada han marcat, però el gran capità encara era verge en aquest apartat i el darrer gol amb la samarreta del Palau es recorda a la dècada del noranta, i ja ha plogut molt d’aquelles dates, felicitats Manel, per fi has marcat, i per fi has fet història, !!!Gran Manel, Gran Capi!!!!

Amb el 3-0 el partit ja ha estat dat i beneït, un Palau molt efectiu amb tot el que ha tingut ha anat a la xarxa, i un Rosselló que no ha pogut mai en cap moment amb un efectiu Palau.
Primers canvis, noves ocasions locals i molts segurs en defensa, on no han patit gens en cap moment.

El 4-0 arriba de nou a la sortida d’un corner i on l’Antonio Vera de cap i avançant-se a la defensa, fa un gran gol i el definitiu 4-0, al minut 44.

La segona part arriba el segon moment històric, i és que per fi arriba el debut d’un jugador del nostre filial, 8 anys i mig hem necessitat perquè un jugador del filial fes el salt definitiu al primer equip, i el Xavier Montserrat amb el número 28, debutava amb el primer equip del Palau, sent el primer jugador en fer el salt des de la fructífera cantera palauenca als veterans, esperem que no sigui el darrer i que ben aviat puguin fer el salt nous jugadors per reforçar els nostres veterans.

El Xavier se l’ha vist amb ganes, encara que com és lògic, amb la falta de ritme que el salt entre els dos equips  comporta, però poc a poc anirà entrant a la dinàmica de l’equip i segur que es guanyarà un lloc dins dels veterans, tot i que sap que cal ser humil, treballar i escoltar a les “vaques sagrades”, que segur que l’apadrinaran dins de l’equip.

La segona part no té cap fet remarcable, ja que les forces s’han igualat i el Palau no ha tingut cap ocasió clara, ja que el resultat tant clar ha fet relaxar al conjunt, i els jugadors buscaven més el lluïment individual que el joc col·lectiu, destacar una gran aturada de l’Albert al minut 77, que ens ha deixat de nou la porteria a zero. Final del partit, 18 punts, ens apropem a la zona noble, però estem a l’expectativa si fem per fi un pas endavant i ens deixem de ruqueries, ens ho creiem d’una punyetera vegada i anem a guanyar tots els partits, perquè insisteixo, no hi ha cap rival millor que els nostres veterans i el pitjor rival som nosaltres mateixos.

Proper desplaçament al camp del Golmés, en un altre mini-derbi, i on segur que serà un partit a cara de gos, per la gran rivalitat entre els dos equips. Després aturada nadalenca i a esperar què ens prepara el proper 2.017, a mi sols se m’acudeix una cosa pel proper 2.017, i és: Que poc que s’ho esperen!!!!!!

Força Veterans!!!! Força Palau!!!! I si no puc fer la crònica de Golmés, desitjar Bones festes i bon any a tots!!!
Continuarem informant, sempre que em pugui desplaçar als partits........