dimarts, 23 d’agost del 2016

DIJOUS, 25 D'AGOST: COMENCEM LA FESTA MAJOR FENT ESPORT!

Us compartim des del Club Esportiu Palau d'Anglesola:

S’aproxima la festa major del Palau d’Anglesola, per això el Club Esportiu el Palau vol aprofitar i sumar-se a la festa fent el que millor sap fer, ESPORT!

El dijous dia 25 d’Agost a les 19:00 començarem la festa realitzant curses infantils al camp de futbol, recordant les que es feien al Palau fa uns anys a final de curs.


Per poder inscriure’t a les curses infantils només cal que ens envieu un missatge per privat o al correu: clubesportiupalauanglesola@gmail.com i presentar-vos al camp 5 minuts abans de la sortida.

Posteriorment, a les 19:30, es realitzarà una SORTIDA no competitiva des de la pista, concretament a l’Av. De Monsenyor Pont i Gol, amb un recorregut de 5km i un altre de 10km pel terme del poble. En acabar tots els participants tindreu un refrigeri. (el circuït de 10km serà fer dos cops el traçat de 5km)
La podeu fer corrent, caminant o amb el cotxet del nen com l’any passat…. Això si es demana màxima precaució i que es respectin les senyals de trànsit. Tothom és benvingut així que anima’t!!