dimarts, 12 d’abril del 2016

VETERANS ARTESA LLEIDA 3 – VETERANS PALAU 1

UN PALAU AL LÍMIT CREA CÀTEDRA A ARTESA

Desplaçament amb quadre a Artesa, tan sols es van poder reunir 10 jugadors per jugar a Artesa, i no tan sols van donar la cara, si no que van fer un gran partit i han donat la volta al mitjó a les xarxes socials i és que amb els veterans de Palau t'ho pots esperar tot.
El Palau surt amb 10 a defensar l'honor de la samarreta del Palau amb Albert, Pere, Piqué, Felip, Jacint, Txus, Miki, Jordi, Lluís i Gerard, quedant la banqueta més buida que la llista de militants d'Unió.

El Palau amb moltes absències i amb molts pesos pesats fora de l'equip per diversos motius, amb això que jugadors importants de l'equip han de fer una passa endavant i deixar la seva candidatura a ser "vaques sagrades", títol que ara per ara tenen els tres capitans de l'equip.

Partit complicat, domini altern i el Palau que juga un gran partit tot i la derrota, els locals s'avancen amb dos gols a la primera part als minuts 27 i 39, aquest segon des del punt de penal, 2-0 a la mitja part i el partit coll amunt.
Però som els veterans del Palau i amb una gran segona part, el Palau que escurça el marcador al minut 52 també de penal, que transforma de forma impecable un immens Jordi Baró, que avui sí, degut a les absències de les vaques sagrades, ha agafat la responsabilitat que sempre té el "Kaiser" Joan Serrano, de tirar del carro i ser l'ànima de l'equip.

Amb el 2-1, el partit entra en una igualtat total, on el Palau disposa de bones ocasions, però el jugar amb 10 passa factura, i als darrers minuts les forces arriben on arriben, i ens fan el 3-1 definitiu de penal també al minut 86. Final del partit i el Palau dóna la sensació que la falta d'efectius d'aquesta temporada ha estat massa cruel amb ells i que de disposar de canvis, altres resultats s'haguessin donat, i com diuen al país veí "otro gallo cantaría".

Arribem a les darreres jornades, resten cinc i serem els jutges del campionat, el proper diumenge rebem al Vilanova de la Barca al municipal de Sant Roc, i després ens desplacem a Pardinyes, dos equips amb números similars als nostres, després rebem la visita del líder Lleida, ens desplacem a Mollerussa per disputar el segon lloc del Perú Mollerussa i acabem amb el Rosselló que està en caiguda lliure.

Com que tinc la impressió  que recuperarem molts efectius i que farem convocatòries de 14-15 jugadors, crec que pocs punts perdrem i que als líders ens menjarem i per fer això necessitem una dosis de dòping, que millor preparar un sopar per agafar forces  !!!Presi espavila!!!!

Ho sento pels nostres rivals però ja no donarem cap concessió més i per guanyar-nos haureu de ser millors que nosaltres i no ho sou, i ho sabeu, paraula de vaca sagrada.
I com que som el Palau, som el millor equip del campionat, som la millor gent, som el millor vestuari, som l'equip més esportiu del campionat i tots parlen meravelles dels nostres jugadors, val voler donar la volta al mitjó i celebrar la derrota amb una foto commemorativa, igualeta a la que es va fer el Reial Madrid al vestuari del camp nou després de guanyar a can Barça, però clar amb millor glamour, amb millors cuixes, amb millors pits i amb millors abdominals, les xarxes social van plenes, ja que vam celebrar la derrota amb una foto molt i molt sexi i a sobre va fer la foto l'àrbitre, i diuen que al futbol està tot inventat, doncs no, els nostres veterans poden donar la volta al mitjó, però el que no faré és publicar la foto, qui la vulgui veure que busqui per internet.
!!!Que poc que us ho espereu!!! !!!Visca els veterans del Palau!!! Manque pierdan!!!!