dijous, 5 de febrer del 2015

VETERANS PERÚ-BARBENS 1 - VETERANS PALAU 5

MALA RATXA DE RESULTATS AMB UNA GOLEJADA A DOMICILI
Per fi els nostres veterans trenquen la mala ratxa de resultats amb una golejada a domicili en el primer partit de la segona volta.
El Palau surt de la partida amb Caelles, Ramon Jové, Pere, Poli, Felip, Txus, Joan, Jordi, Paco, Nico y Ramon Jimenez. Quedant a la banqueta Albert, Piqué, Lluís, Miki y Eduard.

Els nostres rivals d’aquest diumenge surten amb moltes baixes i tant sols pot disposar de 10 jugadors, una avantatge massa gran que els nostres veterans no poden desaprofitar, i ben aviat el partit queda decidit, al minut 5 el Ramon Jimenez fa el primer després de culminar una bona passada a l’espai i el Nico fa el 0-2 al minut 8 amb un bon xut creuat en les dos primeres ocasions visitants, deixant el partit pràcticament decidit.

El Palau es troba molt còmode jugant contra 10 i amb el vent a favor, comença a relaxar-se una mica, el rival molt digne tot el partit ho va intentar, però l’equip està molt sòlid al darrere i entre el Jordi-Joan-Txus i Paco es fan amb el control del partit, buscant inclús completar la jugada de les millors maneres possibles però sense joc directe.

El gol local arriba després d’un inexistent penal a l’àrea visitant, l’àrbitre Joan Solaní ens fa la Solinada de cada any, també s’ha de dir que va ser l’única errada en un partit molt fàcil d’arbitrar. El Perú no perdona i fa el 1-2 al minut 25.
Posteriorment cal esmentar la lesió de turmell del Txus Palau, el nostre home més en forma en aquestos moments i que esperem que es recuperi aviat.La resta de la primera part és un atac i gol visitant amb ocasions errades i molt clares del Ramon, Nico, Poli i sobre tot un pal de Jordi Baró.

La segona part és un monòleg del Palau, amb arribades constants i amb un Ramon Jimenez estelar que portava de cap a la defensa peruana, és ell mateix qui fa el 1-3 al minut 59 després d’una gran jugada personal. El Poli faria l’1-4 amb un bon cop de cap després d’una falta lateral magistralment treta pel Joan Serrano al minut 64, i el mateix Joan Serrano va errar un penal comès sobre el Ramon Jimenez al minut 72, en favor del Joan podem dir que el fort vent en contra de la segona part, dificultava fins i tot el llançament de la pena màxima.

El Ramón Jimenez tancaria el marcador al minut 87 amb un fort xut dins de l’àrea, completant un gran partit i un hat-trick que podia haver estat un pòquer o repòquer de gols.
Cal esmentar el debut del Lluis Llobet, una de les dos noves incorporacions del mercat d’hivern, un jugador procedent del amateur del Cervera i que té molt bona pinta.

Victòria balsàmica dels nostres veterans, que li fan recuperar posicions i moral, encara que la manca de punteria continua latent, ja que d’entrar tot el que es va errar estaríem parlant d’un resultat d’escàndol.
El proper diumenge arriba la visita de l’Alcoletge, un equip de mitja taula, i davant del qual tampoc podem fallar. Aficionats, us esperem el proper diumenge 8 de febrer a les 10 del matí al municipal de Sant Roc.
Txus ànims, recuperat aviat, que sense tu aquest equip perd la màgia!!!! Ànims Txus!!!!