dissabte, 28 de febrer del 2015

NOVA LLEI DE FISCALITAT PER A LES ASSOCIACIONS

Després de la sessió informativa a les entitats del tercer sector que es va realitzar al Consell Comarcal del Pla d'Urgell, el passat 24 de febrer, sobre la nova fiscalitat a les associacions.



La bona notícia és que les associacions amb ingressos inferiors a 50.000 euros no hauran de declarar l'impost de societats.

Sembla ser que arran de les protestes i recursos contra la nova normativa fiscal que obliga totes les associacions a declarar l’Impost de Societats, el “Gobierno de Madrid” exclourà d’aquesta obligació les associacions que tinguin uns ingresos anuals menors a 50.000 euros.
Caldrà esperar a que surti la disposició final per tal de veure com queda tot plegat. De moment, podeu llegir la informació que ha sortit avui a la web del Ministeri d’Hisenda:

I us compartim aquesta publicació al facebook del CF Palau d'Anglesola, de la qual compartim parer:

Al Palau d'Anglesola podrem continuar gaudint de futbol. Amb la normativa que s'aprovarà, les entitats amb ingressos inferiors als 50.000 euros quedaran excloses de tributar.

En el nostre cas el pressupost és molt ajustat i, si haguéssim de tributar, suposaria la fi del club; el mateix que hagués passat a moltes entitats.

Gràcies a tots els que han fet possible aturar la nova tributació que volien imposar a totes les entitats sense ànim de lucre.