dilluns, 12 de gener del 2015

VETERANS LLEIDA 1 - VETERANS PALAU 0

CONTINUEN LA CRISIS DE RESULTATS

Nova derrota dels nostres veterans, en un partit molt igualat i on els nostres veterans van merèixer millor resultat.

Els veterans es presenten al municipal de la Bordeta amb pocs efectius, recuperant part de la seva defensa, a diferència del darrer partit va recuperar al Pere Corral, Poli i Felip, però va perdre per lesió al Gerard en atac.
El Palau surt de la partida amb Caelles, Ramon Jové, Pere, Poli, Felip, Paco, Joan, Jordi, Txus, Agustí i Ramon Jimenez. Quedant a la banqueta el Miki, Willy i Piqué.

El partit comença amb un Palau molt fred, i a la primera jugada d'atac dels locals i gol al minut 3, en l'únic desajust defensiu de l'equip avui.
Partit coll amunt davant un equip local que es troba com a tercer classificat amb posició de promoció. El Palau continua molt fred i sense trobar el ritme de joc. Els locals arriben amb perill, però sense ocasions clares de gol.

Poc a poc el Palau comença a agafar el ritme del partit i les defenses es comencen a imposar sobre les davanteres.
El ritme de joc és alt, per tant cal un plus d'esforç físic, que els locals saben administrar millor al tindre fins a 8 canvis a la banqueta per 3 del Palau.

Poc a poc el Palau comença a agafar el ritme del partit, la possessió de la pilota, però el primer xut a porta amb cert perill no arriba fins al minut 35, un fort xut des de fora de l'àrea del Jordi Baró.
El Palau no arriba amb claredat i posiciona com a davanter al Manel Piqué, per tal que amb la seva veterania pugui jugar d'esquena a la porteria i donar opcions a l'arribada de segona línea, on el Joan, el Jordi o Txus puguin sorprendre als veterans de Lleida, arribant a la mitja part amb la sensació que es pot remuntar el resultat.

La segona part comença amb el mateix alt ritme de joc, però amb un domini total del Palau, que té la possessió de la pilota i comença a veure la porta més a prop.

Els veterans de Lleida no són les germanetes de la caritat i cal estar atent a qualsevol arribada, ja que té gent de bona qualitat tècnica, però la defensa del Palau és inexpugnable, destacant el gran partit del Ramon Jové i la tornada després de cinc partits d'un del jugadors més importants d'aquest equip com és el Josep Felip.

El Palau comença a tindre opcions i les més clares són per part de l'Agustí, del Txus amb un gran xut des de fora l'àrea que el porter local treu amb una impressionant parada, o un cop de cap del Jordi que el porter local treu a mà canviada.

El Palau és a prop de l'empat, i els locals fan un pas enrere, buscant les contres i les esquenes dels nostres centrals, però la defensa del Palau està molt ben posicionada, sent el nostre porter, Caelles, un espectador més.
Els minuts volen i el gol no arriba, els locals demanat l'hora reconeixent la importància dels tres punts en joc, final del partit i nova derrota, la tercera consecutiva, una derrota que fa mal en quan al resultat, que no en el joc, ja que cap dels tres partits els nostres rivals han estat superiors i els tres partits hem perdut per la mínima.

La cara del partit és la recuperació del Josep Felip i que aquest equip sap jugar, lluita i ho dóna tot, i la creu és que sols ha sumat dos dels darrers quinze punts i que té la pólvora cremada i li costa un món fer un gol.

El proper diumenge rebem la visita dels veterans de Torres de Segre, un equip del tot més estrany, capaç de fer en un partit 7 o 8 gols i rebre a la vegada 4 o 5, és a dir, un equip molt anàrquic del que pot passar qualsevol cosa, encara que els darrers enfrontaments sempre ha guanyat el Palau, aficionats us esperem el proper diumenge 18 de gener a les 10 del matí al municipal de Sant Roc.