dilluns, 3 de febrer del 2014

UN SANT BLAI PARTICIPAT!

La festa començà dissabte amb els jocs infantils de la Gran Sabata. Les activitats per la mainada es van repetir diumenge, amb l'espectacle de Ni Circ de Calaix amb l'espai de joves ple de gom a gom i dilluns amb el pallasso Lo Gran Magí que ha fet participar i gaudir al públic de valent.

Dels concerts i balls de tarda destaca l'afluència de públic al pavelló. Diumenge la Selvatana celebrà els 100 anys i dilluns la Maravella també va tenir un bon ressò omplint la pista. Val a dir que aquests dies ens han visitat molts forasters s'han sumat al reclam d'aquestes orquestres i han aportat més caliu encara al recinte.

Parlant de caliu, l'acte més concorregut de la festa ha estat l'espectacle del Toni Albà. L'Audiència i-Real va complaure el nombrós públic que va omplir literalment el poliesportiu.

Les dos misses, la candelera de diumenge i la de Sant Blai de dilluns, també han tingut força feligresos. De a primera en destaca la participació de 7 famílies amb els nadons batejats el 2013 i de la del patró l'acompanyament musical de la Maravella. Al sortir de missa sardanes i cal apuntar la gran rotllana que es dibuixà el diumenge al pavelló. Feia dies que no se'n veien tants de sardanistes!

Diumenge al matí les motos van ser les protagonistes aplegant-se al camp de motos del Palau. A la nit es van servir 550 entrepans i els pastissos en benefici de Mans Unides es van esgotar del tot.

Paral•lelament a la festa, al local sociocultural es podien admirar una exposició de fotografies de casaments d'uns anys enrere. També s'han recollit signatures per la Independència i els escoltes han venut creps. I les atraccions instal•lades vora el pavelló també han tingut bona acceptació entre els més menuts.

Tres dies intensos, doncs, i amb bona participació de palauanglesolins.