dilluns, 3 de febrer del 2014

VETERANS PALAU 3 - VETERANS LES BORGES 2

Partit salvat al darrer minut tal i com ens va passar a la nostra visita a la capital de les Garrigues.

Partit molt complicat ahir al Palau, els nostres veterans s’enfrontaven a un rival de la part baixa de la classificació que cada any ens complica la vida i molt.

Amb un terreny de joc en pèssimes condicions, uns veterans de festa major i una temperatura no gaire agradable, van ser suficients ingredients per veure un mal partit de futbol, salvat als darrers minuts.

El partit començà  bé,  ja que als 10 minuts una gran jugada per banda del Gerard Nabau amb centrada al punt de penal va fer pujar el 1-0 al marcador. Els nostres veterans van voler resoldre per la via ràpida i van desaprofitar fins a tres clares ocasions de gols, amb xuts molt desviats. A partir del minut 20, el Palau va perdre el nord i van començar les imprecisions i el mal joc, confiant  que el partit cauria de madur. A prop dels primers 45 minuts, una jugada amb rebots i mals refusos de la defensa van fer encaixar el 1-1 amb el que finalitzaria la primera part.

La segona comença igual que la primera, amb l’equip local dormit, i una jugada de descoordinació de la defensa ens van fer el 1-2 al minut 58. A partir d’aquí els nostres veterans, ho van intentar tot, però amb un futbol directe que no portava enlloc. El mister veient que el temps queia a sobre i que el marcador era inamovible va arriscar amb uns canvis tàctics els darrers quinze minuts que van donar el seu fruit al minut 82 amb l’empat aconseguit pel Jordi Baró, amb una gran jugada de força i veterania del Carlos Perez. L’empat no li valia als nostres i  als veterans del Borges els hi va entrar en pànic, i es van tancar i forrellat en la seva àrea, fins que al darrer minut un gran gol de nou del Jordi Baró (el nostre jugador més en forma), van posar el 3-2 definitiu, que permet als nostres veterans continuar a la part alta de la classificació a sis punts del líder. La propera setmana visita al camp del cuer, els veterans de Llívia.