diumenge, 14 d’abril del 2013

L'ASSOCIACIÓ DE DONES VISITA EL TALLER ANTONI MIQUEL SL DE VALLS

Més d’una quarantena de persones del Palau ens vàrem aplegar a la parada de l’autocar per anar a Valls. Era l’inici d’una entranyable visita a una empresa local, Taller Antoni Miquel SL.
El temps era indecís i durant el camí vam recordar pinzellades de la història de l’empresa.
En arribar a Valls, quina sorpresa!. Ens van rebre com autèntics reis. Tot l’equip de l’empresa ens van acollir molt amablement i ens van delectar amb un abundós esmorzar. Impressionant!
Tot seguit visita a les instal·lacions del taller i després ens van fer una xerrada presentada amb audiovisuals, impartida per l’Antoni Garralón que ha viscut des del principi el creixement de l’empresa i amenitzat pels comentaris i anècdotes de l’Antoni Miquel.
Des de l’associació li vam fer entrega d’uns obsequis per la seva col·laboració els quals va rebre molt emocionat. Sobre les 13,30 hores ens dirigirem a Cal Ganxo un restaurant prop de Valls, una casa pairal de l’Edat Mitjana amb una cuina familiar on vam gaudir d’una calçotada artesanal de primera qualitat.
En acabar, la ruta va continuar cap a Sidamon, on vam visitar les oficines, despatxos, aules de formació i el taller on vam observar tres ambients ben diferenciats: el departament comercial, el departament de postvenda i el departament de lloguers.
Acabada la visita, en un ambient de festa, vam brindar pel futur de l’empresa, i per la bona organització. Un dia inoblidable!