diumenge, 9 de setembre del 2012

INFORMACIONS MARXA 11S

Seixanta-cinc palauanglesolins viatjaran amb autocar cap a Barcelona aquesta Diada, pràcticament el doble dels que van manifestar-se el 10 de juliol del 2010. Cinquanta-cinc (un autocar ple) ho faran des de la Plaça de la Generalitat i la resta viatjaran amb els autocars de Mollerussa que surten des de l'Ateneu Popular de la Plana d'Urgell, al camí el Palau. Per cert, si algú encara vol sumar-se al contingent que surt de la capital del Pla, pot trucar a la coordinadora, l'Eva:  696.130.628. Les inscripcions es tancaran quan s'omplin les darreres places.
Per tota la colla que viatgen en cotxe i que desitgin fer pinya amb les persones del Pla d'Urgell, hem quedat a les 5 de la tardaPasseig de Gràcia amb Consell de Cent 
Altres detalls a tenir en compte per la Marxa:
CARTOLINA VERDA. Amb l’objectiu de fer visible el que ja diuen les enquestes: que en aquest país ja som una majoria els que volem la independència, es demana que tothom porti una cartolina verda. Hi ha varis mitjans que col·laboren amb l’ANC publicant la butlleta verda, pels que encara no la teniu, el dia 11 tant el Punt/Avui com l'Ara la inclouran en les repectives edicions. En la manifestació se'n repartirà.
RECOMANACIONS per a una bona concentració:
Porteu calçat còmode i aigua.
  • Apunteu-vos l'adreça a on ha aparcat l'autocar.
  • Seguiu les indicacions de l'organització degudament acreditada.
  • Feu fotos, àudios i vídeos per distribuir a través de les xarxes socials.
  • Faciliteu l'avançament de la capçalera en tot moment.
  • En cas d'alguna irregularitat, feu-ne fotografies amb els vostres dispositius mòbils i/o aviseu immediatament a l'organització.
  • Podeu seguir el desenvolupament de la Marxa a través del twitter @seguretat11s
         Assemblea Territorial del Pla d'Urgell.