dimecres, 13 de juny del 2012

T'agrada córrer i ets del Palau? Et necessitem!

Hola, si vius al Palau i ets dels que vas a córrer pels camins del terme, et necessitem. Aquest estiu a l'Avenç volem fer un monogràfic de tots els corredors i corredores del poble. Ens cal tres cosetes senzilles i fàcils:

1) farem una foto general el dissabte, 23 de juny, a les 21.00 h, davant la foguera de Sant Joan i acompanyats dels nens i nenes de l'escola que portaran corrent des de Mollerussa la flama del Canigó. Cal venir amb roba de córrer. Serà 1 minut.  

2) respondre aquest senzill qüestionari i enviar-lo a avensdelpalau@gmail.com. Amb una frase n'hi ha prou, eh? Farem una petita fitxa de cada esportista amb les vostres respostes:
-. Nom i cognoms: 
-. De cal... (si teniu renom a casa, sinó res):
-. Per què corres?
-. Què sents quant corres?
-. Què t’aporta  córrer?
-. Els millors moments... la cursa emblemàtica...
-. Algun repte per assolir en aquest esport

3) adjuntar una foto personal (sigui corrent, sigui de carnet, com vulguis) a avensdelpalau@gmail.com

De fet, si vols, el mateix dia 23 pots resoldre-ho tot de cop: allí et farem la foto personl i podràs respondre in situ les preguntes.

Reenvia si us plau aquest correu als companys/es del Palau que coneguis que es posen calçat esportiu de tant en tant i donen tombs a bon ritme. No cal que siguin tots atletes d'elit. Busquem des dels que heu fet maratons fins els que correu només per plaer o per salut o... i encara no heu fet cap cursa.

Moltes, moltíssimes gràcies per col·laborar. Esperem que surtis ben afavorit/afavorida. I per molts anys!!!