diumenge, 29 de setembre del 2019

VETERANS BELLPUIG 3 – VETERANS PALAU 1

UN BON BELLPUIG ENS GUANYA EN UN ALTRE PARTIT DE MONEDA A L’AIRE I QUE PER DESGRÀCIA TORNA A SORTIR CREU

Un altre diumenge de moneda a l’aire i que surt creu, un bon Bellpuig, un bon Palau, un partit igualat i un àrbitre amb família política al Palau, i que sempre ens deixa la sensació que a la nostra vila li deuen alguna cosa, i un altre desplaçament que tornem de buit.
Els Veterans del Palau o el Palau Legends o el Imserso Team es presenta al Municipal de Bellpuig amb la següent alineació: Albert, Jordi Huguet, Poli, Joan Serrano, Jacint,  Albert Mayoral, Jordi Baró, Xavier Bertran, Lluís, Txus i Màxim, quedant a la banqueta Pere, Ramon Jové, Peruchet, Oriol Camps i Joe .
Segon desplaçament i segona derrota, tot i jugar un bon partit, un partit seriós, davant un gran rival, que té molt bon equip, i que segur que quedarà en els llocs nobles de la classificació.
Partit amb un gran respecte entre els dos equips, i amb el Bellpuig tenint més possessió de la pilota, el Palau amb el “Kàiser” Joan Serrano de central, que ens donava molta sortida de pilota, però ens ha costat entrar una mica en el partit, el rival es mou molt bé entre línies i un home és clau en els nostres, impressionant partit de “la esmoladora” Xavier Bertran, que com a mig centre defensiu, ha fet un partidàs, donant-li molta llibertat al Jordi Baró i al Txus Palau.
Però avui els més vells de l’equip ja venien amb la mosca darrera de l’orella, i és que la designació de l’àrbitre del partit no era bona, tot i que aquest home està casat al Palau, encara no sabem el perquè, però a la primera oportunitat que té ens la fa, i no és ni el primer cop, ni el segon, ni el tercer, ni el quart, ni el cinquè, i és que no recordo partit amb aquest àrbitre, que no ens xiuli un penal en contra, i el pitjor, que a sobre no ho sigui.
Dit i fet, minut 18, internada de l’extrem del Bellpuig, aquest que s’avança la pilota, el “Kàiser” que fica el cos perquè no pugui anar de cara a porta, i aquest molt hàbil es deixa caure, sense que ningú el toqui el més mínim, no li ha faltat temps a l’àrbitre en xiular la pena màxima, 0-1 i tornem a començar malament.
Els locals fan una passa enrere, i el Palau va pel partit, sobretot amb un Oriol Camps que avui debutava i que ha fet un gran partit, fins que s’ha trencat, i és que això del futbol Veterà s’ha de treballar i molt, però hem tingut molt mala sort amb l’Oriol avui.
I és el mateix Oriol Camps qui fa la igualada, en una jugada personal, centrada a l’àrea i autogol dels locals, 1-1 al minut 36.
Amb l’empat el Palau guanya en prestacions, i té més possessió i presència a l’àrea local, sobretot amb corners, faltes laterals i xuts llunyans, els locals no arriben amb perill a la nostra àrea, i els nostres tenen una de molt clara al minut 44, amb un cop de cap del Jordi Baró, que un defensa treu de la mateixa línia de gol, amb empat a un arribem al descans.
Avui tenim banqueta i podem fer canvis, la segona part torna a ser molt igualada, i les ocasions són escasses, el Palau arriba però no xuta entre els tres pals, i el Bellpuig igual que el Palau, si la cosa continua així, el partit acabarà en taules.
Però no, al minut 65 ens fan un gol de traca i mocador, pilota a la frontal, un davanter que la caça, es gira i fa un xut que va a la creueta, i el vot en comptes d’anar cap a fora, va cap dins, sense que el bo de l’Albert pugui fer res, 2-1 i partit coll amunt.
El Palau es torna a ficar les piles, però el Bellpuig està massa ordenat i no deixa escletxes en defensa, el que fa que els nostres es precipitin i no agafin sempre la millor opció, tot i això, és el Palau el que té més presencia a l’àrea contrària.
Però el Palau té una falta d’atenció en una falta a la frontal, pilota que atura l’Albert, però el refús que va a les botes del davanter local, més atent que els nostres i 3-1 al minut 73, que ja serà insalvable.
Un quart per intentar almenys empatar, el Palau ho intenta, però la bona feina feta pels nois del Bellpuig, la precipitació i la falta de frescor mental per trobar la millor opció d’atac, ens condemnen a una nova derrota en un partit molt igualat, on el rival no n’ha tingut gaires, però les ha aprofitat, i als nostres els hi falta un puntet de frescor o de benzina, final del partit, i a tornar al poble de buit.
Diumenge vinent el partit del segle, el partit dels partits, el derbi, el clàssic, el partit que tot palauanglesolí voldria jugar, juguem contra el Mollerussa.
Diumenge 6 d’Octubre la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Mollerussa el rival, que no t’ho expliquin, viu el derbi en directe, no ho fan en cap plataforma digital, ni tampoc es pot piratejar, l’IMSERSO TEAM us espera, i el rival és més que un rival !!! Que poc que s’ho esperen!!!!!! Força Veterans del Palau!!!