dimecres, 25 de setembre del 2019

VETERANS PALAU 2 – VETERANS PARDINYES 1

ELS ASTRES ALINEATS DE NOU I UN FELIP ESTEL·LAR DONEN LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA. TORNEM A LA NORMALITAT?

Per fi, bones notícies a cal Veterans del Palau, per fi surten les coses, per fi llencem una moneda a l’aire i surt cara, per fi tenim de nou herois, el Felip aquest diumenge és el Rei de la festa i príncep dels quatre pals....

Els Veterans del Palau o el Palau Legens o el  Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Felip, Bertran, Pere, Jacint, Jordi Huguet,  Txus Palau, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Albert Mayoral i Gerard, quedant a la banqueta Màxim i Joe.

Primer partit de la temporada a casa i calia revertir l’excessiva derrota a Vallfogona i necessitàvem una victòria sí o sí.
Comença el diumenge amb el porter titular fora de la convocatòria, el porter d’emergència de vacances i a veure qui fiquem sota els pals, on per no tindre, ni tenim guants, però el club tira de carisma, poca soltada i valentia, i si això ho té algú, és el Felip, que la porteria més propera que ha vist ha estat quan li tallaven l’entrada del Big Ben, però sense tremolar-li el pols es fica sota els pals.

Partit igualat, on el Pardinyes ha vingut pels tres punts, però el Palau tira d’ofici i paciència.
Per no perdre les males costums, en la primera oportunitat clara els visitants s’avancen al marcador al minut 21, 0-1 el partit comença a agafar mala pinta.

El Palau fa una passa endavant i busca la porta del Pardinyes, ocasions clares com de costum, i errades pròpies o intervencions del porter, eviten les clares oportunitats de Gerard, l’Albert Mayoral o el Lluís, això comença a agafar mala pinta i fa l’efecte que llençarem un altre partit a les escombraries, i més quan al minut 38 ens xiulen un penal en contra.

Si la cosa pintava malament, ara el 0-2 pot ser mortal de necessitat, però el Felip li fa la guerra psicològica al seu davanter, i aquest que envia la pilota al camí de la Coma, sort que podem aguantar el resultat i arribar al descans almenys amb la derrota mínima.

Però el Felip ha fet amb el penal errat pel davanter del Pardinyes, una alineació dels astres, que ens han abandonat durant una llarga temporada, i apareix un dels cracks que han de marcar les diferències, i el Lluís de jugada individual fa l’empat a un al minut 44. Un Lluís que la temporada anterior la va passar sense marcar, amb l’1-1 arribem a la mitja part, fent justícia a una primera part on els nostres han estat millor.

La segona part comença amb domini altern, i un Palau que vol els tres punts, però que ha de treballar i molt, sobretot no descuidant la defensa, avui liderada pel nostre president Jacint Alsina, que ha fet un partit solemne.

Els minuts passen i el Palau és més a prop del segon, però el Pardinyes no renunciarà a fer-nos un altre ensurt.
El Palau millora en prestacions d’equip, sobretot amb l’aportació del nou fitxatge Màxim Capell, el primer jugador de la lleva del 83-84, rescatat per la causa, una aportació molt necessària d’una lleva que va donar molts moments de glòria al nostre club, i on esperem recuperar per la causa algun jugador més.

El Palau és més a prop del segon, i és l’altre crack de l’equip, l’altre que ha de marcar la diferència, i apareix el Jordi Baró, deixant la seva gran classe en un gran gol de definició dins de l’àrea, fent el 2-1 al minut 87, veure per creure, resultat a favor i el rival sense temps de rèplica, per tant cal tirar d’ofici i que els minuts passin de pressa.

Però no, som el Palau i hem de patir fins a la darrera gota de suor, i penal en contra al minut 90, veure per creure, tot torna a sortir amb el cul, com de costum, però no, avui tenim el Felip per capgirar la història, i el Felip ens atura el penal al minut 90, !!!Felip t’estimo!!!  !!!Felip t’estimo!!!
!!!Felip t’estimo!!! Cridava leq’uip, xiulet final i ja tenim els astres alineats perquè això tingui una bonica història, els que han de marcar les diferències han marcat, el Presi Jacint Alsina ha liderat la victòria, tot amb la supervisió del Kàiser Joan Serrano, i l’esperançadora aportació del Màxim. Primers 3 punts i ja comencem a mirar cap a dalt.

Diumenge vinent visita al Municipal de Bellpuig, 29 de setembre la data, el Municipal de Bellpuig el lloc, Veterans de Bellpuig el rival i les 9.30 l’hora.
Partit per donar un cop d’efecte, davant un rival en molt bona forma que ve de golejar per 0-4 al Rosselló i que actualment és el segon classificat.

Els astres tornen a estar alineats, hem de continuar sumant de tres en tres, anem cap amunt i això no es pot parar, !!!Que poc que s’ho esperen!!!! !!!Visca els Veterans!!! I !!!Visca el Palau!!!!