dilluns, 16 de setembre del 2019

VETERANS VALLFOGONA BALAGUER 3 – VETERANS PALAU 0

SI NO S’HA VIST EL PARTIT, NO ES POT ENTENDRE AQUESTA CRÒNICA, TOT MOLT SURREALISTA AVUI...

Dolorosa i massa càstig pels nostres veterans, que no han merescut aquesta derrota, tot i que aquesta segona no serà fàcil, cap dels tres equips que han baixat amb nosaltres han guanyat, i ens caldrà trobar més jugadors o les passarem pebrades.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o el Imserso Team es presenta al Municipal de Vallfogona amb la següent alineació: Albert, Bertran, Poli, Peruchet, Felip,  Albert Mayoral, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Txus i Bibi, quedant a la banqueta Jordi Huguet, Jacint i Joe.

Primer partit de la temporada, un rival que ha fet equip nou després de desaparèixer de la primera divisió la temporada anterior, rival ben armat, que segur quedarà dalt de la classificació, però que no ha estat superior als nostres.

Amb un rival que deixa jugar, amb un equip nostre de garanties, tot i jugar sense davanter centre i amb pocs davanters a la llista de convocats, era un partit per aprofitar les poques ocasions de què disposàrem, i no és que les hem desaprofitat, és que hem fet internacional al seu porter.

Primera part molt igualada, on les defenses han estat molt superiors a les davanteres, i on els porters podien fer el vermut tranquil·lament, ja que els nostres no han xutat entre els tres pals, i els locals sols en una ocasió, en una jugada de clar fora de joc, on han topat amb un gran porter, l’Albert Brufau, que amb una gran aturada ha fet justícia a una jugada no reglamentaria, primera part massa igualada, massa respecte, molt joc horitzontal i possessió compartida amb potser una miqueta més per part dels nostres, amb empat a res s’arriba a la mitja part.

La segona part comença amb el cul, al primer minut, en una pilota dividida, el Felip que s’avança al seu davanter, però amb la mala sort de refusar la pilota de cara a porta, on ha fet un gol en pròpia porta de traca i mocador, ell no volia, però el regal era aigua de maig per a un rival que no tindria gaires ocasions més, per la bona feina defensiva de l’equip.

El Vallfogona fa una passa enrere, i el Palau una endavant, ja que hem de remuntar, i per remuntar s’ha de fer gols.
L’equip arrisca més en atac, i acumula més gent a davant, el Kàiser Joan Serrano comença a moure més ràpidament a l’equip, però tenim l’enemic a casa, i un ex-jugador nostre, el “bassa” Jordi Serret, ara puntal del Vallfogona el lliga en curt, sabent les seves qualitats.

El Palau comença a trobar bandes, i el Bibi fa una centrada al segon pal al minut 54, i el Jordi Baró amb un gran cop de cap i una millor resposta del seu porter, evita l’empat.
El Palau continua atacant, amb la possessió de la pilota, i “la Roca” Mayoral amb una jugada per banda marca de la casa se’n va de tres i afusella al porter al pal curt, on es troba de nou la resposta del porter local.

L’empat està al caure, i el Vallfogona no arriba amb perill, ja que combina i intenta adormir el partit que el té ben coll avall.
Els minuts passen, i cada cop el Palau descuida més la defensa, on els centrals intenten sortir amb la pilota controlada, ja que ens han fet un tap al Kàiser Joan Serrano.

Però en una contra al minut 81 ens fan el segon, on un davanter lliure de marca en un tres contra dos, afusella a l’Albert, fent el 2-0, un càstig massa gran, ja que els nostres mereixerien almenys l’empat.
El Palau no abaixa els braços en cap moment tot i el cansament, i el Bibi té el 2-1 en una jugada del Lluís i centrada al segon pal que tot sol, vol entrar amb la pilota dins de la porteria en comptes de xutar a la primera, donant temps al seu porter a fer l’aturada de la seva vida.

El Palau ho torna a provar, i el Jordi Baró ho torna a provar amb un xut que surt per poc desviat.
Al darrer minut ens fan el definitiu 3-0 en una falta i cop de cap del nostre exjugador el “Bassa” Jordi Sarret, que ha demanat perdó per fer el gol pel seu equip, final del partit, golejada del Vallfogona al Palau, en un partit molt igualat, on el Palau ha perdonat i ha regalat el partit amb l’autogol, els locals amb un somriure entre orella i orella, ja que tornen al futbol per la porta gran, golejant a un dels equips amb més solera del campionat.

Cal dir també que hem acabat amb el Bertran lesionat, i alguns més tocats, ja som pocs, com per perdre jugadors pel camí. La secretaria tècnica haurà de fer un esforç i trobar dos o tres jugadors per completar la plantilla, però els representants volen comissions i nosaltres no donem ni un euro, així que qui vulgui fitxar haurà d’estar convençut que jugar amb els millors, és el millor que li pot passar a la seva vida.

Diumenge vinent ens visita els Veterans de Pardinyes que venen de golejar al Rosselló per 4-2, per tant partit complicat davant un rival molt reforçat que va ser una de les revelacions de l’anterior campionat.

Diumenge 22 de Setembre la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Pardinyes el rival, que no t’ho expliquin, viu la trempera Veterana en directe, aviat faran cap a Cala Cileta i ja no podreu gaudir del seu futbol, l’IMSERSO TEAM us espera, !!!Que poc que s’ho esperen!!!!!!Força Veterans del Palau!!!