diumenge, 6 d’octubre del 2019

VETERANS PALAU 2 – VETERANS MOLLERUSSA 1

ELS NOSTRES VETERANS GUANYEN EL DERBI I ALMENYS A CASA ELS RESULTATS ARRIBEN

Aviat ha arribat el derbi, i els nostres no han fallat en el partit més important de l’any, el derbi s’ha quedat a casa i l’equip de l’altra banda de l’autovia, torna de buit a la capital del Pla d’Urgell.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Piqué, Ramon Jové, Pere, Peruchet, Jordi Huguet,  Txus Palau, Bertran, Joan Serrano, Lluís, Albert Mayoral i Ramon Jiménez, quedant a la banqueta Paco.

De nou sense porter, ja és un clàssic a casa, sense l’heroi de la primera victòria, el Felip està de baixa,  però amb la tornada del Mariscal Piqué, aquest cop de porter, i amb la tornada a l’equip del Ramon Jiménez i el Paco.
Pocs efectius, moltes i importants baixes, sobretot sense les dues novetats d’aquesta temporada, el Màxim i Oriol Camps, i amb tot l’Imserso de la partida, no fa falta motivació, tenim al Mollerussa, i si el Golmés ja ens fa sortir com a motos, el Mollerussa ja ens fa sortir amb avió.

Domini altern al principi, amb un Mollerussa també molt motivat, és el Palau qui agafa les regnes del partit.
A Mollerussa tenim al nostre exporter Francesc Caelles, al que coneixem les seves virtuts i també els seus pocs defectes, i és “la Roca” Mayoral, avui el jugador del partit qui el veu avançat, des de molt lluny li fa una perfecta paràbola, a la que el porter visitant reacciona tocant la pilota i desviant-la al travesser, i el Ramon Jiménez, el més llest de la classe, que s’avança a la defensa de l’equip de l’altra banda de l’autovia i després d’un bon control i millor definició fa l’1-0 al minut 12, molt bé el Ramon Jiménez que en primera pilota que toca aquesta temporada ja ha fet gol.
Per primer cop ens avancem al marcador aquesta temporada i cal gestionar bé el partit.

El Kàiser gestiona els temps amb l’ajuda en la recuperació d’un gran “esmoladora” Bertran, i avui hem de jugar diferent, ja que no tenim al nostre crack Jordi Baró, celebrant amb la família que ja és gran i ha entrat en la quarantena d’edat i ja està més a prop de la jubilació laboral que no esportiva.

Gran partit per les bandes del Txus i el Lluís, i el Palau que no pateix en defensa, ben dirigida per un solvent Pere Corral i amb la sortida de pilota del Roger Peruchet.
El Mollerussa ho intenta, però el Palau està molt ordenat, i buscant fer mal amb una gran “la Roca” Mayoral.

I al minut 41 arriba el segon, bona sortida de pilota des de darrere del Roger Peruchet que encara cap a porta, passada a “la Roca Mayoral” que amb una gran definició, fa el segon, donant un bon resultat a la mitja part.

La segona comença amb domini altern, on el Mollerussa ha d’arriscar si vol treure alguna cosa del Palau, això ens podria donar més espais, però no tindre canvis ens limita i molt el físic.
“El Kàiser” controla els temps del partit, per tal que els nostres no es trenquin en dos per falta de físic, perquè l’edat no perdona, i faria falta un tercer gol per tancar el partit.

El Ramon Jiménez té el tercer al minut 69, però no afina amb la definició, i ja se sap que qui perdona, al final ho paga, i els visitants en un fort xut llunyà ens fa el 2-1 al minut 73.
Amb un quart per davant, el Mollerussa de nou dins del partit i amb les forces justes, patirem el que queda de partit, i és que no tenim ni un partit tranquil, som el Palau i hem de lluitar fins al darrer minut.

El rellotge sembla que no avança, i al Palau se li fa llarg el partit, però la motivació del rival que tenim davant i el bon ordre de l’equip, ens fan arribar al minut 90 amb solvència, final del partit, i ja tenim 6 punts, som solvents a casa, però tenim l’assignatura pendent de la victòria a domicili.

La setmana vinent descansem, perquè es veu que a un país que tenim a tocar d’Almacelles el dissabte és festa i al campionat tenim un equip d’aquest país i han d’anar a missa a veure a una verge que es diu igual que un element arquitectònic rígid, més llarg que ample i que serveix per fer edificis, res a veure amb el sant que dona nom al nostre camp que és més fort, més rodó i més resistent, per tant diumenge tots a fer la paella de la gent del Cau de lo Merlet i a agafar forces per aquí quinze dies a Sudanell, un equip al qual li tenim una gran estima, després de guanyar a la darrera jornada de fa dues temporades als altres eterns rivals del Golmés, i que va suposar que els nostres guanyessin la lliga 2.017-2.018, faríem bé de pagar-li el beure un cop finalitzat el matx als companys de Sudanell.

Propera jornada visita al Municipal de Sudanell, 20 d’octubre la data, el Municipal de Sudanell el lloc, Veterans de Sudanell el rival i les 10.30 l’hora.
Necessitem guanyar fora per estar a la part alta de la competició, la primera victòria a domicili no es pot demorar més, !!!Que poc que s’ho esperen!!!! !!!Visca els Veterans!!! I !!!Visca el Palau!!!!