dissabte, 16 de març del 2019

X CANTEM 2019 "FLORINDA LA VACA PALLASSA"

Divendres, 15 de març, al Pavelló poliesportiu del Palau d'Anglesola, va tenir lloc la Xa. edició de la Cantata de les escoles del Pla d'Urgell.

En aquest Xè CANTEM  2019 se'n celebren les deu edicions i que va tenir precisament els seus inicis al Palau fa deu anys en motiu de la celebració dels 50 anys de l'Escola Arnau Berenguer.

S'han aplegat nens i nenes de divuit escoles de la comarca, de les escoles: Arnau Berenguer (El Palau d'Anglesola), Les Arrels (Mollerussa), Mestre Ignasi Peraire (Mollerussa),  Francesc Arenes (Golmés), Sant Miquel (Miralcamp), La Bassa (Torregrossa), Siloé (Mollerussa), Marinada (Vilanova de Bellpuig), Joaquim Palacín (Bellvís), Mare de Deu de l'Horta (Ivars d'Urgell), Vedruna El Carme (Mollerussa), Pompeu Fabra (Mollerussa), Minyons d'Urgell (Fondarella), L'Estel (Castellnou de Seana), Ton Clavé (Vila-sana), El Timó (Sidamon), El Roser (El Poal), El Sitjar (Linyola).

La cantata escollida per aquesta edició és "Florinda la vaca pallassa" de Manel Justicia. S'ha comptat amb la participació i suport instrumental de la Jove Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa sota la direcció de Josep Miquel Mingan.
Enhorabona als cantaires, els músics i el director i les mestres de música! 



Enllaç a l'àlbum Xè CANTEM 2019 FLORINDA LA VACA PALLASSA