diumenge, 17 d’abril del 2016

L'ASSOCIACIÓ DE DONES FA UNA SORTIDA A BARCELONA

Us compartim des de l'Associació de Dones:
El dijous, 14 abril l’Associació de Dones del Palau d´Anglesola vam fer una sortida a Barcelona.
En arribar, vam anar al Parlament de Catalunya, un dels parlaments més antics del món. En la visita guiada, vam tenir l’oportunitat de conèixer els racons més emblemàtics i descobrir la seva història. Per altra banda, també ens van explicar quines són les funcions del parlament i la tasca que porten a terme els 135 diputats que representen el poble de Catalunya. Moment en el qual, vam tenir l’honor de que la presidenta del Parlament, la  senyora Carme Forcadell, es va fer present i ens va venir a rebre i  a saludar.

A continuació, es vam dirigir cap a la Basílica de Santa Maria del Mar, situada al barri de la Ribera de Barcelona, una de les millors obres arquitectòniques del gòtic català.
Una visita guiada molt amena tot passejant per les torres, els terrats, les cantories i la cripta. Després de meravellar-nos amb l’interior, vam pujar per unes escales de caragol al terrat de la basílica on vam poder gaudir d’unes vistes fantàstiques de la ciutat.

Per la tarda, vam visitar la fàbrica Danone, ubicada a Parets del Vallès. Durant la visita ens van explicar la història de la seva trajectòria, ens van ensenyar com es fan els iogurts,  vam fer un recorregut per les seves instal·lacions i ens van explicar com s’envasen i es distribueixen els productes de la fàbrica fins que arriben a casa nostra. Per finalitzar la visita, ens van convidar a fer un tastet d’alguns dels seus productes i ens van obsequiar amb uns  iogurts.

Gràcies a l’empresa Danone per la visita i agrair molt a la senyora Forcadell de poder disposar d’una mica del seu temps durant la nostra visita al Parlament.