dijous, 7 d’abril del 2016

VETERANS PALAU 1 – VETERANS ALCOLETGE 1

EL PALAU NO POT AMB UN ALCOLETGE MOLT ORDENAT

Empat a un en un mal partit dels nostres veterans, que tot  i intentar-ho durant els noranta minuts, no es va poder fer amb els tres punts que ens haguessin anat de meravella.
El Palau es presenta al municipal de Sant Roc  amb Caelles, Ramon Jové, Piqué, Felip, Santi, Txus, Pere, Joan, Jacint, Gerard i Miki, quedant a la banqueta el Paco que tornava després de molts partits d’absència.

El partit comença amb un Palau que vol resoldre aviat, tenint en compte també que l’Alcoletge es presenta en quadre i amb tan sols 11 homes al municipal de Sant Roc, el rival molt ordenat i amb una defensa molt avançada no deixa gaires espais, cal sortir de darrere o amb parets per trencar la defensa en línia rival, però avui no tenim ni al Jordi ni al Pubill, dos homes claus en trencar defenses avançades, però som els que som i cada jugador té les seves qualitat i els seus defectes.

L’Alcoletge ens coneix a la perfecció i saben que el nostre joc gira a voltant del “Kaiser” Joan Serrano i amb dos homes a sobre, ens tanquen la distribució del joc.
Primeres arribades i no acabem de definir, amb un Gerard molt actiu i un Miki que té les millors ocasions per inaugurar el marcador.
El Palau s’avança aviat, amb una pilota llarga del Caelles, la defensa rival molt avançada, el Gerard que guanya l’esquena a la defensa visitant i defineix per dalt amb una gran sang freda, 1-0 al minut 22, i el partit coll avall.

El Palau va pel segon, però és l’Alcoletge qui disposa de dues bones ocasions, que ens podrien donar algun disgust, mentre el Palau no en té cap més de clara i final de la primera part.
La segona és de clar domini del Palau, que té la possessió i va arribant amb moltes jugades a pilota aturada, i sobre tot amb córners, que és on disposa de les millors accions, sobre tot d’un Piqué molt actiu en atac, fent la funció que fa el Poli normalment.
L’Alcoletge no arriba a l’àrea del Palau, i es defensa molt ordenat i ja tindrà la seva, i efectivament que la té, al minut 74 ens fan l’empat, una falta molt llunyana a favor de l’equip visitant, centrada xut, la pilota que es comença a enverinar i incomprensiblement entra fregant el travesser, cop molt dur, ja que és l’únic xut entre els tres pals de la segona part de l’equip visitant.

El Palau busca, insisteix, però l’Alcoletge que es conforma amb l’empat, ordena el seu equip amb una teranyina impossible de trencar.
Al minut 81 ens fan una contra, en la que el davanter visitant es planta sol davant el Caelles i miraculosament un gran Felip, li treu amb la punta de la bota.
La darrera ocasió la té el Piqué amb una rematada a la sortida d’un córner, que el porter atura amb una gran intervenció.

Final del partit, repartiment de punts i tercer empat de la temporada, curiosament amb els tres darrers equips de la classificació, per tant hem deixat de sumar sis punts, que de tindre-los, estaríem cinquens fregant el joc d’honor de la classificació.

La propera setmana visita al camp de l’Artesa de Lleida, un equip que arribarà ferit després de rebre deu gols per part d’un sorprenent Torres de Segre.
Esperem fer l’equip, perquè, a part de les baixes habituals, perdrem segur al Ramon Jové, al Joan i al Santi, així que haurem d’anar a buscar casa per casa a tots els veterans disponibles, igualment que no se’n refiïn els amics d’Artesa, ja que som el Palau, i !!!Que poc que s’ho esperen!!!!!