diumenge, 15 de novembre del 2015

VETERANS PALAU 3 – VETERANS ARTESA LLEIDA 1

ELS VETERANS FIQUEN LA DIRECTA

Nova victòria dels nostres veterans, i quatre partits consecutius sumant, comença a tindre bona pinta la trajectòria veterana en el campionat de telègrafs.
El Palau es presenta amb Albert, Ramon Jové, Piqué, Pere, Felip, Txus, Joan, Jordi, Lluís, Gerard i Miki. Quedant a la banqueta Gastón, Caelles, Edu Escolà i Ramon Jiménez.

Victòria per la via ràpida, a diferència d'altres partits tot s'ha començat a aclarir ben aviat, ja que al minut 5, una sacada de córner i bona rematada de cap del jugador franquícia de l'equip Jordi Baró a centrada mil·limètrica del Txus.

Al minut 17 penal a favor dels locals, que el Joan agafa la responsabilitat com de costum i pilota al fons de la xarxa, 2-0 i tot de cara.
Partit disputat, davant un bon equip que es veia limitat al no disposar de canvis, el Palau molt ben posicionat en defensa, no ha patit en cap moment pel resultat.

El 3-0 ha arribat a la segona part al resoldre una bona jugada d'atac el Lluís, arribant el 3-1 definitiu al minut 77.
Tres punts al sac, que posicionen als nostres veterans a mitja taula, i ja té els llocs nobles a quatre punts, donada la igualtat del campionat, sumar de tres en tres et pot posicionar a dalt en poques jornades i més si guanyes a rivals directes.

La propera setmana visita al camp del Vilanova de la Barca, un equip que l'any passat jugava a primera i que es troba en hores baixes, potser al no agafar el fil de la segona, una segona molt competitiva i igualada.