diumenge, 8 de novembre del 2015

VETERANS ALCOLETGE 0 - VETERANS PALAU 3

CONCENTRACIÓ, VETERANIA I EN RAMON JIMENEZ: LES CLAUS DE LA VICTÒRIA A ALCOLETGE

Preparada la crònica des de dijous per avançar feina i amb 2-0 a favor de l'Alcoletge, han arribat al municipal d'Alcoletge a quarts d'onze els nostres veterans, però no, avui, a la setena ha anat la vençuda i s'ha complert el protocol del manual del bon veterà, porteria a zero i no perdonar les ocasions, i avui sí, sembla que per un dia hem après la lliçó.

Amb moltes baixes en atac com el Nico (ja no jugarà més per la seva marxa a Romania), Pubill, Lluís o Gaston, tan sols ens queda per avui un home pur d'atac, el gran Ramon Jimenez, que com en Gary Cooper a "Solo ante el peligro" ha estat un mal son per a la defensa d'Alcoletge, a la que ha guanyat en tot moment.

Moltes baixes avui i el Palau que es presenta a Alcoletge amb aquesta alineació titular: Albert, Ramon Jové, Poli, Pere, Felip, Paco, Joan, Jordi, Txus, Edu i Ramon Jimenez, quedant a la banqueta el Gerard, Miki i Caelles, que per cert, avui ha hagut de jugar de jugador de camp per exigències del guió.
Com si d'una pel·lícula es tractés calia un bon guió. Avui, a falta del nostre guia espiritual, el gran Piqué, en Joan, ha agafat el brau per les banyes i ha dissenyat un guió quasi perfecte que ha donat el seu fruit al final dels noranta minuts.

Primers minuts de tanteig, el Palau surt una miqueta millor i té la possessió de la pilota, l'Alcoletge un equip molt ben preparat físicament, amb canvis suficients a la banqueta, ens farà sofrir amb el tema físic.
Defensa ordenada, mig del camp molt junt, amb un Txus molt inspirat i un Ramon Jimenez molt actiu fent el desgast a la pressió en atac.
Un Palau molt seriós comença a buscar porta, una sacada de porta llarga, en Ramon Jimenez que guanya la esquena al central, pilota disputada entre els dos, més que possible penal a l’encarar el porter, rebot defensiu i el Gerard que avui venia segons ell amb la bateria baixa per un constipat com el campanar del Palau, aprofita el rebot per fer arribar la pilota al fons de xarxa, no sense donar una miqueta d'incertesa al guió al tocar la pilota el pal, 0-1 al minut 18.

Ja tenim el guió completament diferent al dels darrers partits, però és un guió conegut, ja que el dia de l'Almenar també ens vam avançar i la pel·lícula va acabar amb un final tràgic.
Els locals es comencen a aflorar els nervis de quan vas a darrera del marcador, i les pèrdues de pilotes i imprecisions són constants, en atac l'Alcoletge no arriba amb molt perill, sobretot per l’ordre defensiu d'avui i d'un Felip que semblava "Jack el destripador" i tot atac per la seva banda acabava amb un assassinat de aquell atac, impressionant el partit del gendre del Ramon de l'agutzil.

El 0-2 arriba de nou amb un guió ben conegut, un guió de sèrie B, ja que s'utilitza el guió del gol per falta lateral, però en pla B, falta treta magistralment pel Joan Serrano, pilota al segon pal, però en comptes del Poli, encara més passada i el Jordi Baró de cap fa el 0-2 al minut 31, guió perfecte i el director de la pel·lícula que fa un canvi tàctic, el Joan fa una passa enrere per jugar amb un 4-1-4-1, deixant al Gary Cooper, Ramon Jimenez, sol davant el perill, arribant al final de la primera part amb el 0-2.
La lesió del Paco fan variar el guió de la segona part i s'opta per continuar amb l'Albert a la porteria i el Caelles que haurà de fer un cop de mà com a jugador de camp.

La segona part el guió varia una miqueta, l'Alcoletge busca el gol que li doni vida a aquesta pel·lícula i el Palau molt ordenat a nedar i guardar la roba, que no cal arriscar quan el guió va de cara.
L'Alcoletge se’n va dalt, però la defensa del Palau està molt ordenada, i l'ajuda defensiva del Joan és aigua de naig, ja que no queden espais per intentar arribar a l'àrea visitant, encara que l'Alcoletge no baixa els braços en cap moment.

Amb tot això, el Palau troba molts espais en atac, i el Ramon Jimenez que és un mal de cap constant per la defensa de l'Alcoletge, que avui somiaran amb el noi d'Anglesola.
Bones ocasions del Ramon Jimenez i dos bons xuts d'un Jordi Baró que avui si ha volgut ser protagonista i ha demostrat que pot ser l'estrella rutilant de l'equip que s'espera d'ell, amb un partit molt complert, tant en atac com en defensa, un pas endavant avui del noi de cal Mestres.

Al minut 68 el Palau que fa el tercer amb una bona contra que comença en Gerard amb una passada a l'espai amb un toc exquisit de pilota, que el Ramon Jimenez caça i pilota al fons de la xarxa, 0-3 i avui que hem d'acabar la pel·lícula amb un final feliç, on la victòria ha de fer cap a Palau.

L'Alcoletge, el darrer quart d'hora, ho ha intentat, sense ocasions clares, però ha exigit molt a l'equip en defensa, els minuts corren, minut 90, final del partit, final feliç i el Palau que per fi ha utilitzat el guió que s'espera d'ell, tot s'ha de dir, que tots i cada un dels jugadors del Palau, han interpretat el guió d'una manera perfecta.

Victòria balsàmica i ja són tres partits seguits sense perdre, la cosa comença a rutllar, però no tindrem cap partit fàcil en tota la temporada, tot i el resultat clar, avui també hem patit, i és que si no patim no som el Palau, però segur que l'Alcoletge no li ha fet cap gràcia jugar avui contra el Palau, perquè si  hi ha un equip incòmode aquest és el Palau.

El proper diumenge rebem la visita dels veterans d’Artesa de Lleida, un equip amb uns números  molt similars als nostres i que incomprensiblement tenen una dinàmica molt semblant a la nostra.
Afició, us esperem el proper diumenge a les 10 del matí al municipal de Sant Roc i on esperem tornar a dir: Que poc que s'ho esperen!!! que el Palau ha tornat per quedar-se.