dimarts, 4 de març del 2014

VETERANS MIRALCAMP 1 - VETERANS PALAU 3

Futbol, esport i fair play, és tot el que es va poder veure divendres a la nit al municipal de Miralcamp, en el partit ajornat per la pluja, i que es va jugar aquest divendres, jornada de descans al torneig de veterans.
Els nostres recuperaven fins a tres jugadors en defensa, i davant l'absència del nostre porter Albert Brufau, va ser cridat a files, també després de molts partits, el nostre jugador més carismàtic, i tota una institució al futbol local com és en Joan Ramon Farnell (Capó), la seva presència ja li dóna un plus de respecte tant pels seus companys, com pel rival, que sol veure sota pals, ja saben que poca cosa tenen a fer a aquell partit, i així va ser, un monòleg dels nostres veterans.
Amb un equip de moltes garanties, el retorn de 3 defenses nats, el retorn del Joan Serrano al mig del camp, i una davantera titular Antonio Pubill-Carlos Perez, que feia tremolar els ciments de l'estadi de Miralcamp, van ser suficients ingredients per guanyar un partit molt dur, tant per l'estat del terreny de joc, les adversitats climatològiques (amb un fred de justícia i un fort vent),la joventut i força física local, i la poca visibilitat que donava la lluminària del camp local.
Partit dominat pels nostres des del minut 1 al 90, on un Miralcamp molt voluntariós, molt fort físicament i molt jove en comparació amb la mitjana d'edat dels nostres jugadors, no van tenir cap opció davant l'allau de joc visitant, i es que un mig del camp Xavi Miquel-Joan Serrano-Jordi Baró- Nico, és massa qualitat per un equip de segona, i ells quatre van fer el que van voler durant la primera part, on el partit va quedar dat i beneït per la via ràpida.
El primer gol arriba amb una contra de manual, recuperació de pilota al mig del camp, obertura a les dues bandes, Pubill-Carlos, i definició d'alta qualitat tècnica del Carlos al minut 23.
El 0-2 també jugada de laboratori al minut 33, falta lateral espectacularment llençada pel Xavi Miquel (que té un guant al peu), pilota al punt de penal, i el Poli de cap i avançant-se a tota la defensa local feia el segon visitant.
El 0-3 arriba tot seguit al minut 39, una nova jugada de laboratori entre el Joan i Carlos, falta a prop de l'àrea, refús del porter, i en Miki, molt atent a la segona jugada, i amb un toc subtil, més propi d'un jugador de Champions League que del torneig de veterans, fa el tercer visitant.
Poc abans de la mitja part, i amb un penal clar per mans, ens fan el 1-3 definitiu.
La segona part no va tenir gaire història, ja que el vent i el fred, cada cop dificultava més el joc, el Palau, va fer el seu joc de control i buscar la porteria contrària amb continues combinacions, i l'equip local va abusar de la pilota llarga, però la defensa local no va donar cap concessió, amb un Xavi Brufau espectacular, i el Capó com a un espectador més.
El partit es feia llarg, i el vent cada cop era més fort, la pilota havia de sortir controlada des de la defensa, i el Jacint Alsina era l'encarregat de començar tot el joc visitant des de la zona defensiva, aprofitant la seva depurada tècnica i el dolç estat de forma en el que es troba el nostre lateral esquerre, titular indiscutible en aquests moments. Oportunitats pel Julio i el Joan, i final del partit, 3 punts més, que consoliden el quart lloc, que dóna plaça pel torneig de copa.
Un cop finalitzat el partit, sopar de germanor entre els dos equips, una bona cassola de tros a la llar del jubilats de Miralcamp (no és broma, i sembla que és el destí dels nostres veterans d'aquí molts anys). Com a anècdota cal dir que en la tertúlia entre components dels dos equips, els elogis van ser constants en vers de la figura del nostre capità Joan Serrano, on va haver un moment, que vaig pensar que acabaria signant autògrafs.
Proper diumenge visita dels Veterans Alcoletge a les 10 del matí al Municipal de Sant Roc, un rival propici per continuar sumant de tres en tres, i on esperem el recolzament de la nostra afició.