dilluns, 17 de març del 2014

VETERANS LLEIDA 1 - VETERANS PALAU 3

3 punts més i preparats pel derbi del diumenge contra el Mollerussa.
Gran partit dels nostres veterans avui a la veïna vila de Bellvís, en front dels veterans del Lleida.
Res ha tingut a fer el rival del Palau aquest matí, els nostres els han guanyat en intensitat, col·locació i físic, partit molt complert i un 10 pels 13 valents que han defensat la samarreta blava del Palau.
13 components avui han desplaçat els nostres veterans a Bellvís, amb moltes baixes per lesions i compromisos familiars, feien que la banqueta fos molt minsa, i més quan als cinc minuts s'ha lesionat el Ramon Jiménez.
Molt fort ha sortit el Palau, i la primera arribada, primera xarxa. Jugada per banda esquerra que comença com sempre el Jacint Alsina, passada mil·limètrica al Julio Miralles, i aquest de primera, centrada al punt de penal i el Gerard que no perdona, 0-1 al minut 10.
Sense gaire temps perquè l'equip local digerís el gol, nova jugada per banda esquerra, d'un Julio Miralles, que avui sí ha demostrat que és un gran jugador, se'n va de dos jugadors, i engalta un gran xut, que el porter només pot mirar-s'ho i felicitar al nostre jugador. El 0-2 al minut 15, i el Julio que per fi torna a l'afició del Palau, tot el recolzament que ha rebut, amb un partit per treure's el barret.
El Lleida era un joguet en mans del Palau, ja que en cap moment s'ha pogut treure la perfecta pressió del Palau, que recuperava, la pilota constantment, sense donar opció a la creació de joc.
El Palau amb la seva columna vertebral més veterana, el Piqué (avui de nou porter d'emergència)- Poli-Joan Serrano-Gerard, movien l'equip com un engranatge perfecte, sense fissures, si això li sumem la serietat i disciplina del Ramón Jové i el Santi Balagué, la tècnica i precisió del Jacint, el sacrifici del Miki i l’Eduard Molins, la velocitat del Nico, i un Jordi Baró, que menja a part de tots, el Lleida, no ha pogut en cap moment ni plantar cara als nostres, tant sols una errada puntual, en el llançament  d'una falta, mal refús del Piqué, i cap defensa ha seguit la jugada, ens han fet el 1-2 al minut 42 en l'única arribada en tot el partit de l'equip local.
La segona part tenia el perill que el Lleida s'ho cregués, però el Palau tenia clar que calia tancar el partit aviat, i així ho ha fet, al minut 53, el Jordi Baró, que és un crack, ha vist avançat al porter local, i des de més de 40 metres, engalta un míssil terra aire, fent el gol de la jornada i tancant del tot el partit.
El domini era total del Palau, el Piqué un espectador més, i la parella Joan Serrano-Jordi Baró que feien les delícies del públic assistent al municipal de Bellvís. Oportunitats clares pel Gerard, Julio, Nico, Jordi i Poli, però el marcador no es mou del 1-3 definitiu.
3 punts d'or, i el millor, la gran imatge de l'equip, en totes les facetes de joc, que de tindre continuïtat, i donats els  darrers resultats, poden fer somiar a l'afició del Palau.
Proper diumenge, una cita que ningú es pot perdre, el partit del segle, els derbis dels derbis, el partit que fa molts anys que no es veu, i que deixa el Barça-Madrid a l'alçada d'un partit de solters i casats a Peramola.
VETERANS PALAU - VETERANS MOLLERUSSA, afició no ho podreu veure per canal +, ni podreu veure les repeticions a la moviola, que no t'ho expliquin, ho pots veure en directe a les 10 del matí del proper diumenge 23 i de franc per l'afició local.
Si ets del Palau, si tens sang blava i sempre has cregut que Mollerussa és coneguda perquè està a prop del Palau, no pots faltar a la cita, i recolzar a la nostra vella guarda al partit del segle.
El millor poble del món, necessita també la millor afició del món!!!!!