diumenge, 26 de gener del 2020

VETERANS PALAU 2 – VETERANS VALLFOGONA BALAGUER 0

EL VALLFOGONA NOVA VÍCTIMA DEL FORTÍ DEL MUNICIPAL DE SANT ROC, ELS NOSTRES COMENCEN A CONSOLIDAR EL SEGON LLOC
Partit amb canvi d’horari, i també de dia, finalment partit disputat dissabte al vespre, per tindre disponibilitat de vestuaris, per la cursa de Sant Blai.
Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Piqué, Bertran, Pere, Peruchet, Felip,  Txus Palau,  Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Màxim i Oriol Camps, quedant a la banqueta Paco, Jacint, Ramon Jové, Jordi Huguet i Gerard.

Primer partit de la segona volta, davant un rival que ens va sorprendre al primer partit del campionat, on ens van guanyar per un contundent 3-0, tot i ser un partit molt igualat, on els nostres van fallar més que una escopeta de fira, una volta més tard, els nostres més rodats, reforçats amb l’aportació del babys Oriol Camps i Màxim Capell, la història ha estat ben diferent.

Partit nocturn, terreny tou, temperatura fresca i poc públic al municipal de Sant Roc, el Palau que agafa els regnes del partit, amb una alineació de garanties, i avui amb molts defenses a la convocatòria, per tant el porter d’emergència Manel Piqué tindrà l’esquena ben guardada.

Domini del Palau, amb un rival tancat al seu camp, i el mig del camp del Palau fent les delícies del poc públic assistent.
I ben aviat els nostres s’avancen al marcador, minut 18, falta lateral, jugada d’estratègia dels nostres, el “Kaiser” Joan Serrano que fica la pilota al segon pal, aquesta que comença a enverinar-se, i es cola per tot l’escaire, 1-0, i un gol de traca i mocador
.
El Vallfogona acusa el cop i el Palau va per decidir el partit, bona en contra del Palau, pilota al Lluís en banda esquerra, i gran definició del Lluís Llobet des de quasi la frontal, 2-0 minut 24, i el Lluís fa el seu novè gol, sent el màxim golejador, i el jugador més en forma dels nostres Veterans.

El Palau molt reforçat, en volia més, i els babys Oriol Camps i Màxim Capell, que també volen sortir a la crònica, bon partit de la parella atacant, que han tingut oportunitats per fer el tercer i inclús el quart, però amb el 2-0 arribem a la mitja part.

La segona part comença amb un canvi tàctic del Vallfogona al seu mig del camp, on els nostres queden de vegades amb inferioritat, i pateixen una mica, ja que tots els canvis disponibles són defenses.
El Vallfogona fa una passa endavant, però els nostres tenen molt ben controlat el partit, i tot el domini dels visitants, els nostres no tenen massa perill, tret d’una pilota al pal.

Per la nostra banda la millor ocasió és per a l’omnipresent Jordi Baró, que després de fer el més difícil, falla sol davant el porter rival.
Destacar d’aquesta segona part, el retorn d‘un il·lustre veterà, i és que després de molts mesos, ha tornat recuperat de la seva lesió el Gerard Nabau, reforç de luxe per aquesta segona volta.

Final del partit, nova victòria a casa, i els nostres estan intractables al fortí de Sant Roc.
Amb aquest resultat els nostres continuen segons amb 29 punts, i amb un coixí ja de 7 punts sobre el cinquè classificat, que ens consoliden a poc a poc els jocs que donen la possibilitat de tornar a jugar la copa de nou.

Diumenge vinent desplaçament a Pardinyes, 2 de febrer la data, Municipal de Pardinyes el lloc, les 9.30 l’hora i els Veterans de Pardinyes el rival, partit de la jornada, segon contra tercer!!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!!Visca els nostres Veterans i Visca el Palau!!!!