dimarts, 5 de juny del 2018

VETERANS PALAU 3 – VETERANS MONTOLIU 1

ELS VETERANS PASSEN A SEMIFINALS DE COPA, DEIXANT FORA A UN PRIMERA I VIGENT CAMPIÓ DE COPA

Els nostres veterans, guanyen a un grandíssim equip, en un partit trepidant i on la fe, les ganes, la ratxa victoriosa d’aquesta temporada i en un plantejament perfecte del nostre entrenador, ens dona el bitllet a semifinals on ens espera el nostre rival directe d’aquesta temporada, els Veterans de Golmés, unes semifinals que serà una revàlida del campionat assolit pels nostres.

El Palau es presenta a un Municipal de Sant Roc amb molt bona entrada de públic amb la següent alineació: Caelles, Pere,  Poli, Miquel Farnell, Felip, Lluís, Joan, Jordi, Mayoral,  Vera i Xavi Montserrat, quedant a la banqueta Ramon Jové, Jacint, Piqué, Paco, Joe, Carles Cortés, Gerard, Bertran, Ramon Jiménez i Jonny.

Amb tots els jugadors disponibles canviats, 21 fitxes a l’acta, avui s’hauran de gestionar molt bé els canvis, els minuts i cada jugador donar el seu cent per cent en els minuts que pugui disposar, el rival en les mateixes condicions que els nostres i amb molta banqueta, comença des del minut 1 una partida d’escacs digna dels millors jugadors d’aquesta matèria.

El partit comença amb un Montoliu molt fort, que vol imposar el seu joc, i un Palau una mica espantat per no estar acostumat a no portar la iniciativa del joc, un Montoliu molt i molt fort, molt reforçat en comparació amb l’anterior campanya i que juga molt i molt bé al futbol.

El Palau es fa molt fort en defensa, amb dos laterals molt defensius, el Pere per la dreta i el Felip per l’esquerra, tancant bandes i obligant a jugar pel centre al Montoliu.

Al Palau li costa agafar el fil del joc i abusa de la pilota llarga, ja que no pot combinar, degut a l’alta pressió visitant i els pocs espais que dona el Montoliu.
Però és el Palau qui té la primera ocasió, minut 17, jugada per banda dreta de “la bèstia” Montserrat, que se’n va de la seva marca per velocitat, centrada al segon pal on entra el Vera amb tot, però un mal bot de la pilota, no arriba per ben poc.

El Montoliu, juga i juga, i el Palau es defensa amb molt ordre, agafant poc a poc el ritme de joc, un alt ritme al que ens haurem d’acostumar la propera temporada a primera.

Primers canvis i el Palau que comença a tocar i rebre, quan entrin en joc el Joan i sobre tot el Jordi, la cosa pot canviar de color.
El Montoliu ho intenta, però avui el Poli i el Miquel estan ràpids, atents i molt ben coordinats, el disposar de jutges de línia, també ajuda a saber que si tires el fora de joc, l’àrbitre o millor dit el linier ho xiularà.

Però al minut 27 arriba el gol del Montoliu, bona jugada d’atac del Montoliu, i la seva referència al mig del camp que engalta un gran xut des de fora de l’àrea, que el bo del Caelles no pot fer res, ens marquen en el primer xut entre els tres pals i a més un gol de traca i mocador, res a dir ja estem acostumats.

Amb el marcador en contra i un gran equip davant, caldrà fer alguna cosa més de la que no estem acostumats.
Però el Palau es treu poc a poc el domini del Montoliu, sobretot amb l’entrada del Bertran, “l’esmoladora” de l’equip ens dona aquest treball de desgast que necessita l’equip, fa sentir incòmode al Montoliu i el treball de desgast davant del Ramon Jiménez i el Carles Cortés, fan que el Montoliu perdi el control, els temps i el domini, mitja part i molta feina per davant encara.

La segona part comença amb molts canvis, entra el Piqué com a central, el Poli passa al lateral dret, el Jacint a l’esquerra, el Joe en el lloc del Jordi, i el Paco com a interior dret, i el Jonny en punta, quedant a la banqueta jugadors importantíssims com el Vera, Montserrat, Jordi Baró, Gerard o “la Roca Mayoral”, una aposta molt arriscada, però una jugada mestra, ja que a la mitja part l’equip rebent instruccions del capitans que això es pot, es deu i que s’ha de aixecar el partit, un !!!Que poc que s’ho esperen!!! I a pel Montoliu.
El Palau domina des del minut 46, amb l’entrada del Poli i el Jacint hi ha més profunditat per bandes, el Paco i el Lluís  jugaran més en la combinació i el Joe amb la seva veterania donarà les pauses que necessita l’equip.

El Montoliu sorprès per l’empenta dels locals, i tot el joc que és a camp visitant, torbant-se molt incòmode ara el Montoliu.
Amb el Jonny i el Ramon Jiménez lluitant fins a la darrera pilota, el mig del camp del Palau té els espais que li faltaven a la primera part, primeres arribades i el Palau que comença a trepitjar i molt l’àrea del Montoliu.

El Poli dona el primer avís amb un cop de cap que surt creuat, després d’una falta lateral treta magistralment pel Joan Serrano, i cada corner tret per l’esquerra de seda del Jacint que posa en alerta als nois del Montoliu.
Però al minut 68 arriba l’empat, falta treta de nou magistralment pel Joan Serrano, cop de cap de Miquel Farnell i l’empat que arriba al marcador.

El Palau ja té el partit on volia i el Montoliu no pot arribar a l’àrea del Palau, no fent cap xut entre els tres pals en tota la segona part.
Després de tot el desgast dels homes de refresc, queden 15 minuts per decidir el partit i cal anar a totes.

El Palau que treu tota la pólvora al camp i entra el Gerard, Vera, Montserrat i “la Roca” Mayoral, el Poli torna al centre de la defensa i el Ramon Jove és fa amo i senyor de la banda dreta, cobrint tots els espais que deixarà a la seva esquena “la bèstia” Montserrat.

El Montoliu baixa físicament pel desgast del partit, i el Palau fresc com una rosa i amb tots els seus homes gol esperant aquell mil·límetre que ens deixarà el Montoliu.

La jugada mestra del Piqué està a punt de donar els seus fruits, la reina del Montoliu és a fora i el rei acorralat, i sols cobert per peons, en canvi el Palau amb la reina, les torres i els alfils en plena forma.
Avisa el Montserrat, avisa el Vera, però estem a falta de dos minuts per anar a la tanda del penals.

Però apareix “la bèstia” Montserrat jugada per banda dreta, el Gerard que guanya la partida als centrals, centrada de la mort, el seu porter que arriba abans, refús i el nostre home franquícia que entra amb tot i pilota al fons de la xarxa, gol del Jordi Baró al minut 89, i el Municipal que embogeix, les semis són a prop.

El Montoliu que només li queda un minut, i després de la centrada del mig del camp que vol anar a dalt amb tot descuidant la defensa, a la que recupera la pilota el Palau, pilota a “la bèstia” Montserrat que amb espais defineix davant del porter el 3-1 definitiu al minut 92.

Final del partit i els nostres veterans a semifinals, jugada mestra del nostre entrenador, jugada mestra del nostre equip que no li ha deixat temps de reacció al rival, i els nostres veterans que continuen fent història, classificant-se per primer cop per semifinals de copa i guanyant a l’actual campió.

A la resta de partits salta la banca, tres dels quatre equips de segona que es classifiquen, el Golmés que guanya 2-1 al Lleida, un sorprenent Artesa de Lleida goleja 4-1 al favorit Tàrrega i només la Bordeta pot amb el Monsó per un ajustat 2-3, això demostra del gran nivell de la segona i donant encara més mèrit al campionat guanyat pels nostres.

Golmés-Palau  i  Artesa-Bordeta són les semifinals.
Felicitar a l’equip per la seva gran temporada, pel seu compromís, i per saber repartir-se els minuts en aquests partits tan importants, i que cada jugador ha fet el que sap fer: uns defensar, altres atacar, uns altres la feina fosca i els jugadors determinants resoldre el partit, això és un equip! El que pots veure fora del Palau i per la tele són xorrades!

Diumenge 10 de Juny la data, els Veterans del Golmés el rival, i el dubte és l’hora i el camp, ja que el Golmés no té camp disponible i segurament es jugarà a Linyola i a les 10.30 hores.

Afició! els nostres Veterans són a un partit de la final, els nois del Golmés ens tenen moltes ganes, partit de gran rivalitat, mig Golmés serà a Linyola, així que tot Palau a recolzar als nostres Veterans.
!!!Som-hi Veterans!!!! !!!!Que poc que s’ho esperen!!! !!! Visca el Palau, els seus Veterans i la mare que els va parir a tots!!!!!