dilluns, 16 d’abril del 2012

140 CASTORS AL PALAU

Aquest cap de setmana el poble s'ha omplert de nens i nenes vestits amb camisa taronja i fulards de diferents colors. Eren escoltes de la branca de castors que celebraven una trobada anomenada Garbes. Com una garba d'espigues, s'han aplegat infants vinguts de diferents agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, concretament de la Demarcació Nord-Occidental. 
Hi havia representació de l'AEiG Petjada del Secà, d'Arbeca, de l'AEiG Cal Met, de Mollerussa, de l'AEiG Ramon Folch, de Bellpuig, de l'AEIG EPS, de la Pobla de Segur, de l'AEiG d'Agramunt, de l'AEiG Lo Manaix, de Lleida, de l'AEiG Coll de les Savines, de Cervera i de l'AEiG Lo Merlet, del Palau d'Anglesola. Durant el cap de setmana han descobert el poble, han jugat força i han descobert màgia de la mà del Calahan i els seus aprenents. 
L'AEiG Lo Merlet ha preparat la logística entorn el pavelló on han dormit i menjat els 140 participants. Destaca la intendència dels pares i mares dels amfitrions que han donat un cop de mà perquè la trobada fos ben exitosa.
Els nens i nenes han marxat cansats però ben contents i plens de màgia.