diumenge, 5 de febrer del 2012

S'acaba la Festa Major de Sant Blai

Hem estat tres dies celebrant la festa major petita, la festa majord'hivern. En honor a Sant Blai hi ha ball i concerts cada dia. La Meravella, la Selvatana i la Chatta han estat les orquestres que han passat per l'escenari del pavelló. Malgrat el vent que ha augmentat la sensació de fred d'aquests dies, el pavelló s'ha omplert de gom a gom les tres jornades. Divendres, a més, hi ha va haver l'entrepà de llonganissa i botifarra negra amb les postres benèfiques per Mans Unides.

Del programa infantil destaca l'animació musical del divendres i del dissabte, i les titelles del diumenge. El local de joves s'ha convertit en l'espai de festa dels menuts.

L'església ha repetit, un any més, la benedicció dels fruits pel dia del patró. I el diumenge hi ha hagut una festa especial per tots els nens i nenes que han estat batejats al llarg del 2011.

També cal destacar un parell de ballades de sardanes que, val a dir, no han tingut unes rotllanes gaire concorregudes. Finalment, apuntar que pels carrers i places no semblaven pas de festa, potser per la fresqueta d'aquests dies, potser per la manca de senyeres als balcons.
De AVENÇ BLOC