dilluns, 11 de novembre del 2019

VETERANOS MONZÓN 1 - VETERANS PALAU 1

VETERANOS MONZÓN 1 – VETERANS PALAU 1
EMPAT QUE NO ENS FA EL PES A LES ESPANYES
Desplaçament a les Espanyes, canvi d’horari, i ens fan jugar a les 9 del matí, per tant cal quedar molt aviat, on ni els bars estan oberts, i això a la nostra edat ens penalitza, desplaçament a Monzón, on ens espera la Guardia Civil a la primera rotonda d’entrada a la població espanyola...

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o  l’Imserso Team es presenta al Municipal de Monsó amb la següent alineació: Piqué, Poli, Pere, Peruchet, Jordi Huguet, Txus Palau, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Albert Mayoral i Oriol Camps, quedant a la banqueta Xavi Bertran, Paco i Jacint.

Un clàssic del futbol Veterà, partit internacional, on normalment es veuen pocs gols i molta igualtat, i no podia ser menys avui, en un camp de gespa artificial en bastant mal estat, i molt sec, on era molt fàcil fer-se mal, i un camp immens, semblant al dels dibuixos de l’Oliver i Benji.

El Palau vol la pilota, i els primers minuts són de domini dels nostres, però els locals estaven molt ben posicionats en defensa, i tenint clar que han de taponar la nostra creació, amb dos homes a sobre del nostre “Kàiser” Joan Serrano.

Primeres arribades dels nostres, on “la Roca” Mayoral i sobre tot l’Oriol Camps, són els que proven primer al seu porter.
El Palau molt ordenat a darrere, on el Piqué, avui fent de porter, té una primera part molt plàcida, on no ha d’intervindre en cap ocasió, tan sols una aturada, per cert d’una estètica bastant lamentable.

El Palau vol buscar el primer, i va trepitjant àrea, però no arriba amb claredat, tot i això, les faltes laterals i els corners ens poden donar alguna oportunitat, però juguem a contra sol, i totes les pilotes que van per dalt no les veiem ni vindre, i juguem d’oïda.

Però la màquina comença a funcionar, i finalment al minut 38, fem el 0-1, amb una jugada que comença en la nostra sala de màquines, combinació entre el Joan Serrano i el Jordi Baró, jugada de tiralínies, passada perfecta al primer toc al Lluís, que de primeres l’envia a la xarxa, amb aquest resultat arribem a la mitja part.

La segona part comença amb un Palau mig adormit, les segones parts no són mai nostres, i els rivals ho saben, el Monsó surt millor, i al minut 58 ens fan l’1-1, en un penal bastant clar, on la figura local, no perdona a un Piqué que no ha pogut fer res més que recollir la pilota del fons de la xarxa.

Amb l’empat el partit entra en màxima igualtat, molt migcampisme, poques oportunitats, i sembla que els locals ja donen per bo l’empat.

El Palau tampoc està per llençar coets, tot i això ho intenta en algunes ocasions, però es fa molt gran el camp, i a les contres, que és on podem fer mal, no acabem d’arribar amb claredat d’idees, sobre tot ens ha condemnat la lesió del Lluís, un especialista a les contres.

Els minuts corren, fins a arribar al minut 90, on una jugada d’atac dels nostres, acaba amb una rematada de cap des de quasi la frontal del Peruchet, que agafa una paràbola perfecta i acaba entrant a la porteria local, però l’àrbitre interpreta que el Peruchet estava en situació de fora de joc, i finalment anul·la el gol.
Repartiment de punts, el Palau que continua tercer classificat, però ara empatat amb el Linyola que és segon, màxima igualtat en aquest campionat.

El diumenge vinent rebem la visita dels Veterans de Balaguer, que ara és cinquè, però a un punt dels nostres, per tant es preveu un partit igualat i de la màxima.

Diumenge 17 de Novembre la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Balaguer el rival, que no t’ho expliquin, els Iaios tornen a casa !!!Que poc que s’ho esperen!!!!!!Força Veterans del Palau!!!