diumenge, 17 de novembre del 2019

VETERANS PALAU 4 – VETERANS BALAGUER 2

EL FORTÍ DEL MUNICIPAL DE SANT ROC DONA UNA NOVA VICTÒRIA A CASA, I JA SOM SEGONS
Els nostres Veterans compten tots els partits de casa com a victòries, sent el Municipal de Sant Roc un fortí, això ens ha col·locat segons, a sis punts del líder Almenar, que està intractable, l’equip compleix objectius, i som dalt per quedar-nos.
Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Piqué, Jordi Huguet, Pere, Peruchet, Felip,  Txus Palau, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Albert Mayoral i Oriol Camps, quedant a la banqueta Bertran, Jacint i Carlos Cortes.

Catorze disponibles, un altre cop sense porter (l’Albert continua a la infermeria), calia decidir quin porter d’emergència volíem, o el Piqué que ens dona ordre o el Felip que ens dona espectacle, i més amb l’àrbitre Solani, un clàssic en xiular-nos penals en contra, es decideix que sigui el Piqué i en cas de penal en contra, faríem canvi de porter. Avui el Solani s’ha comportat i ho ha fet força bé, sembla que alguna cosa està canviant...

Primers minuts on el Palau vol fer una passa endavant i vol el partit, i més veient que el Balaguer abusa defensant molt a dalt i buscant el fora de joc constantment, però el Palau ho té molt clar, atac per bandes, l’Oriol Camps fixant els centrals i jugant de cara, i un Txus Palau excepcional per banda i buscant les contres.

I al minut 12 arriba el primer, jugada per banda dreta del Txus Palau, trencant perfectament el fora de joc, passada de la mort, i el Lluís molt ràpid que afusella el primer, 1-0.
El Palau va pel segon, molt segur al darrere, i amb el Joan Serrano i Jordi Baró marcant els temps del partit, i el treball d’equip dona els seus resultats, i en una jugada molt semblant al primer gol, i amb els mateixos protagonistes, el Lluís fa el 2-0 al minut 21, fent el setè gol de la temporada, i el Lluís que presenta la seva candidatura a ser el jugador desequilibrant que necessita qualsevol equip.

Amb el 2-0 el Palau té el partit controlat, i busca el tercer, ja que les segones parts solen ser espesses i dolentes, l’Oriol Camps té el tercer, i “la Roca” Mayoral també, però perdonem o el porter visitant fa la seva feina, i tot i ser molt superiors, no sentenciem el partit.
I com que qui perdona ho paga, al minut 35 ens fan el 2-1, en una jugada d’atac visitant, pilota al pal, pilota que surt refusada, i un davanter del Balaguer, d’un gran xut fa el 2-1, resultat amb el qual arribem a la mitja part.

La segona part, comença com sempre, un Palau adormit i deixant la possibilitat al rival de fer-nos mal, i un rival que creix per les facilitats que donen els nostres, tot i això tampoc passem molts problemes, amb el Jordi Huguet i el Felip tancant bandes, i el Pere i Peruchet molt ordenats, el nostre porter Piqué viu tranquil, tot i els crits a què ens té acostumats, per ordenar a la gent.
Sembla el guió de sempre a la segona part, fins que el nostre “Kàiser” diu prou, falta a la frontal, el Joan Serrano que la demana, mira, busca el lloc, xuta i pilota a la xarxa, el “Kàiser” és molt “Kàiser”, i la tranquil·litat arriba amb el 3-1 al minut 67.

El Balaguer ja veu impossible la remuntada, i més després del minut 77, quan “la Roca” Mayoral fa el 4-1, amb un bon xut des de la frontal, pilota al pal, que bota dins, i el Jacint que ho remata, ja que el Solani és de xiular de lluny, i no sigui que no ho hagi vist clar.

Amb el 4-1, el partit està dat i beneït, i als darrers minuts el Balaguer fa el 4-2 al minut 87, amb una jugada de rebots i rebotets dins de l’àrea petita, final del partit, tres punts més al sac, el Linyola que perd a casa, i els nostres que es fiquen segons amb 16, en posició d’ascens a primera.

El proper diumenge toca visitar Lleida, anem a casa del cuer, els Veterans Gardeny & Llívia, però desgraciadament no juguem al Llívia Arena, camp mític del futbol Veterà, sinó al malmès municipal de Gardeny, canviem la terra que ens torna a la nostra infància, pel cautxú de Gardeny, la recuperació de les nostres cames després del partit serà dura de nassos....

El diumenge vinent ens esperen a la capital, 24 de Novembre la data, Municipal de Gardeny el lloc, les 9 l’hora i els Veterans de Gardeny el rival. Els nostres Veterans volen continuar sumant de tres en tres, i la victòria a domicili no es pot demorar més!!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!!Visca els nostres Veterans!!! !!!Visca el Palau i Visca Catalunya lliure!!!!