diumenge, 10 de febrer del 2019

VETERANS ALMACELLES 5 - VETERANS PALAU 1

LES DESCONEXIONS DEIXEN EN EVIDÈNCIA ALS NOSTRES VETERANS
Passat el tram més dur del campionat, els nostres tenien una bona oportunitat de puntuar en un camp propici per treure punts, un Almacelles que és un equip imprevisible i que avui s’ha presentat amb moltes baixes, els nostres amb tan sols 13 homes i moltes baixes també, han caigut estrepitosament amb un rival que s’ha defensat bé i ha estat capaç de matar al Palau quan ha baixat els braços, els nostres necessiten una injecció de moral i autoestima, però ja, urgeix un canvi de xip o ens anem de nou a segona.

El Palau es presenta davant la seva afició amb la següent alineació: Caelles, Bertran, Poli, Piqué, Jordi Huguet,  Albert Mayoral, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Jordi Sarret i Gerard, quedant a la banqueta Ramon Jiménez i Joe .

Partit per treure el cap i aspirar amb dignitat a primera o caure en el fang i lluitar amb el que puguem a la part baixa de la taula, finalment ens quedarem al fang i haurem de patir diumenge rere diumenge, queden molts punts en joc i espero que aquest equip no baixi els braços, no està al nostre ADN.

Màxima igualtat amb domini altern dels dos equips, amb fases de bon joc, i sense patir en defensa, amb un Almacelles molt ordenat, el Palau patia per arribar amb claredat a l’àrea dels locals.

El partit estava molt i molt igualat, i feia pinta de què el que primer marqui, tindrà molt de guanyat, i així ha estat, l’Almacelles s’ha avançat amb una bona jugada d’atac al minut 27, i el Palau amb l’1-0 ha baixat el ritme.
Tot i voler la pilota en tot moment, i voler jugar al joc de combinació, els locals sempre han mantingut l’ordre i han esperat l’errada visitant, i així ha estat una errada col·lectiva de l’equip, ens fan el 2-0 al minut 38.

Amb el 2-0 el Palau es desconnecta totalment del partit, i és una caricatura de si mateix, cosa que aprofita el Almacelles i ens fan el 3-0 al minut 44, resultat amb el que arribem a la mitja part.

Una xerrada col·lectiva i ambla missió de no caure en la apatia i el “totenfotisme”, el Palau surt almenys a netejar el seu nom i de pas demostrar que pot guanyar a qualsevol, amb l’equip endollat, ben aviat fem el 3-1, concretament al minut 48, en una bona jugada del “Kaiser” Joan Serrano i la rematada final del Ramon Jiménez.

El Palau que s’ho creu, i el Almacelles que no s’ho esperava, domini del Palau amb un Almacelles aculat, i el Palau que comença a arribar amb perill.
Una molt bona oportunitat en un cop de cap del Jordi Baró, una altra molt bona del Jordi Sarret, i el segon que pot caure en qualsevol moment, el Palau molt ferm en defensa, i dona la impressió que si fem el segon aviat, als locals els hi tremolaran les cames.

Els minuts corren molt ràpids, i al Palau que se li acaba el temps, i al minut 78 que tenim el 3-2 amb dos pals consecutius en la mateixa jugada del Jordi Baró i el Jordi Sarret, una jugada increïble i de mala sort, que s’ha de veure per creure, d’haver marcat, i amb 15 minuts mal contats per davant, ves a saber que hagués passat.

Vista la mala sort, el Palau cau en el desànim i la desconnexió, els locals que veuen que poden fer sang i ens fan el 4-1 al minut 84 i el definitiu 5-1 al minut 87, amb dues contres on la defensa del Palau estava més venuda que els pobres taxistes de Madrid.
A tot això també ha caigut lesionat el company Ramon Jiménez, i no té molt bona pinta, pel que “A perro flaco todo son pulgas”

Final del partit, nova derrota i un partit menys per acabar el campionat, l’equip ha reaccionar ja, ho sabem fer, si no que li preguntin al Lleida o al Atlètic Segre, els de baix comencen a espavilar, i els més ruc fa rellotges de fusta, o trèiem punts aviat, o tornarem a jugar derbis amb el Linyola i Miralcamp.

Proper diumenge visita d’un “coco” de la categoria, ens visiten els Veterans del Tàrrega, però aquest cop sense el Joan Capdevila lesionat de gravetat.
Diumenge 17 de Febrer la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Tàrrega el rival.

Anem a totes, el temps corre en contra nostra i ha d’arribar la primera victòria a casa, !!!Que poc de s’ho esperen!!!! Som-hi Veterans!!!! Ens ho tenim de creure d’una punyetera vegada!!!!
P.D Ànims Ramon Jiménez, segur que no serà res i sols serà un ensurt, l’equip necessita homes com tu, esperem tornar-te a veure aviat al 9 del Palau!!!