dilluns, 2 de març del 2020

VETERANS SUDANELL 2 - VETERANS PALAU 6

ELS VETERANS CONTINUEN AMB PAS FERM I PASSEN PER SOBRE DEL SUDANELL

Segona victòria consecutiva a domicili i amb autoritat, els nostres Veterans guanyen a domicili de nou, continuen sumant, i l’objectiu de la copa és cada cop més a prop, ara ja tenim cinc punts de coixí, era imprescindible guanyar avui, i s’ha guanyat amb solvència, bon joc i pluja de gols.
Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta a Sudanell amb la següent alineació: Piqué, Ramon Jové, Peruchet, Joan Serrano, Felip, Txus Palau, Jordi Baró, Gerard, Lluís, Albert Mayoral i Oriol Camps, quedant a la banqueta Jordi Huguet, Paco, Carlos Cortés i Màxim.
Nou partit lluny del Municipal de Sant Roc, el Palau arriba amb tota l’artilleria a Sudanell, i amb l’equip més madurat, ja que aquesta setmana dos jugadors han arribat als 50 anys, el Joan Serrano i l’Albert Mayoral han assolit la fita, i avui tocava demostrar que amb 50 es pot continuar a un gran nivell, i així ha estat.
El rival era molt perillós, amb un “killer” que ja porta la barbaritat de 30 gols en 16 partits, ja sabíem que fàcil no seria, i que calia estar seriosos i ferms en totes les facetes.
Comença el partit i primer ensurt, al primer minut, el seu “killer” posa a prova al nostre Mariscal, gran xut, millor aturada del Piqué i pilota al pal, el Sudanell no està per romanços.
El Palau que li veu les orelles al llop, i comença a treballar des de darrere, on el “Kàiser” Joan Serrano, que avui feia de central, ordena les peces perquè no hi hagi més ensurts i desajustos.
Cal treballar de valent, el mig del camp ha de ser nostre, i cal fer mal en atac, ja que el sistema defensiu, és el punt feble del nostre rival avui.
I com que aquest equip és un còctel perfecte, els més Veterans donen l’estabilitat i el cap, i els més joves volen reivindicar-se amb gols, i fer una passa endavant.
Minut 17, gran jugada col·lectiva de l’equip, pilota del Lluís a l’espai, “la Roca” Mayoral que controla, se’n va de dos, pilota a l’Oriol Camps que ve de cara, i l’Oriol que d’un gran xut creuat, fa el 0-1.
Amb el resultat a favor, amb la solidesa de l’equip avui, i amb tota la màquina a punt, l’equip comença a trepitjar l’àrea local, el Palau arriba, no deixa espais en defensa, on el Ramon Jové i el Felip, no deixen espais en banda, i el Peruchet talla en curt a l’estrella local.
Primers canvis i amb l’entrada de l’altre nen, arriba el segon, minut 32, jugada personal del Txus Palau, pilota a l’espai al Carlos Cortés, que també feia poc que hi era al camp, desmarcada del Màxim que al primer toc fa el 0-2.
Amb el 0-2 el Palau es relaxa una mica, i com sempre hem de patir una miqueta, ens fan l’1-2 al minut 38, en un desajust defensiu, l’estrella local que no perdona i ens fan l’1-2, resultat amb el qual arribem a la mitja part.
La segona part comença amb un Palau fort, on avui el Jordi Baró i el Lluis Llobet no marcaran, però portaran a l’equip al  màxim exponent del futbol total, i on els altres companys tindran el seu protagonisme en forma de gols.
Minut 59, pujada en defensa del Peruchet amb pilota controlada, passada al Lluís que amb molta classe se’n va de dos, veu a l’altre crack sol, passada al Jordi Baró a la frontal de l’àrea, fa una finta i veu la millor opció en el Màxim que està sol, passada mil·limètrica, i el Màxim d’un gran xut fa l’1-3, sense que el porter local pugui fer res.
El Palau ara sí que juga més tranquil, i no sols això, sinó que també s’agrada, on tots fan la seva feina, on la defensa és un mur, ara també amb l’entrada del Jordi Huguet, i on el Gerard i el Txus Palau, s’imposen clarament als seus rivals.
Al minut 72 arriba el quart, i en un partit quasi perfecte no podria faltar la marca de la casa, que no és altra que la pilota aturada, córner a favor dels nostres, pilota morta dins de l’àrea petita, i el Carlos Cortés, que és el més llest de la classe fa l’1-4.
Ara sí que el partit fa coll avall, i si el Palau estava bé, ara ja està per sucar-hi pa, minut 82, jugada de tiralínies entre el Lluís i “la Roca” Mayoral, centrada a l’àrea, i el Gerard venint de segona línia i de primeres afusella al porter local fent l’1-5 i el seu primer gol de la temporada, un gol molt important, ja no pel resultat, sinó perquè el Gerard recuperi sensacions després de la seva lesió, i un Gerard en forma i una segona volta, històricament són molt bones notícies.
Amb el partit decidit, el crack local que vol continuant sumant gols a les seves estadístiques i ens fan el 2-5 al minut 88, aprofitant un mal rebuig dins de la nostra àrea.
Però calia la cirereta del pastís, i un dels que va celebrar els 50 anys fa el definitiu 2-6, minut 89, en una gran definició dins de l’àrea “la Roca” Mayoral fa el sisè, i així també s’emporta un bon regal en forma de gol i de victòria, per una data tan important.
Final del partit, important i solvent victòria dels nostres, que ja sumen 36 punts, continuem tercers, en llocs de copa i promoció d’ascens, a un punt del Pardinyes, que és segon i no ha pogut sumar més que un punt aquest diumenge, a set del líder Almenar, que avui ha guanyat sense baixar de l’autobús, perquè l’equip del poble de l’altra banda de l’autovia ni s’ha presentat, i amb un coixí de 5 punts sobre el cinquè classificat, que és el Linyola.
La setmana vinent nou partit a domicili, el tercer consecutiu, visitem a l’Alcoletge, un dels equips més en forma actualment i que és el sisè classificat, complicat desplaçament, però on els nostres de guanyar el tercer desplaçament consecutiu, ja farien un pas de gegant.
Vuit de Març la data, Municipal d’Alcoletge el lloc, les deu l’hora, i els Veterans d’Alcoletge el rival,!!!Que poc que s’ho esperen!!! L’Imserso Team camina ferm, visca els nostres Veterans i visca el Palau!!!!.