dimecres, 5 d’abril del 2017

VETERANS BALAGUER 2 – VETERANS PALAU 1

EL PALAU NO POT AMB ELS ELEMENTS NI AMB UN BALAGUER QUE ENS TANCA PRÀCTICAMENT LA COPA

Els nostres veterans es deixen més que tres punts al municipal de Balaguer, la sort local, els pals i un nefast arbitratge ens deixen amb la copa molt lluny.

El Palau es presenta al municipal de Balaguer amb Felip, Ramon Jové, Piqué, Oscar, Jacint, Paco, Jordi, Joan Serrano Antonio Vera, Bertran i Joe, quedant a la banqueta Miki, Mayoral, Ramon Jimenez i Bibi.

Totes les alarmes ja comencen a saltar dissabte, no tenim porter, el Piqué no pot jugar de porter perquè no tenim centrals, ja que falten el Pere, Poli i Miquel Farnell, en situacions límits sempre surten herois, i el nostre és en Josep Felip, lesionat de llarga durada, però amb fitxa, diu, ja hi vaig jo, que de compromís i qualitat vaig sobrat, i l’encarregat del departament social del club, agafa els guants i cap a Balaguer que falta gent, gran Felip!!!

El partit comença bé i el Joe avança als visitants al minut 8, la cosa comença bé i el Palau que presenta les seves credencials, però avui juguem contra 14, el Balaguer, ja equip complicar per sí, un àrbitre que no encerta ni una, i ens “matxaca” a fora de jocs inexistents, i l’encert d’un Balaguer que en cinc minuts decideix el partit, una rematada en tisora per l’escaire i un clamorós fora de joc, decideixen el partit als minuts 34 i 39, i són gols perquè un és imparable i l’altre il·legal, si no de què li fan gol al Felip, som el Palau, no ens poden fer gols normals.

A partir d’aquí el Palau ha buscat la victòria en tot moment. 3 pals podien tombar el resultat, però ni el Joe, ni el Bertran ni el Jordi, poden marcar i topen amb el maleit pal.

L’àrbitre que avui no té el dia i ens continua xiulant fora de jocs surrealistes, i per acabar-ho d’adobar al darrer minut li treuen una pilota al Jordi a la mateixa ratlla de gol.

Final del partir i tres punts que volen, ara quedem lluny, tant el diari Sport, com el Mundo Deportivo, As i Marca, titulen “Els veterans del Palau diuen adéu a la Copa”, l’Avenç titula “El Palau no està mort, que poc que us ho espereu!!!”

Diumenge va caure l’Artesa, va caure el Montoliu, però el Bellpuig s’afegeix a la festa i segurament ens passarà en un punt el proper partit ajornat, el Golmés entra a la lluita, però és que aquest equip és molt bo, lluita fins al final i no donarà un punt per perdut.

Resten cinc jornades i hem de sumar 15 punts, després ja veurem el que passarà, però era molt complicat sumar tots el punts aquesta segona volta i alguna punxada havien de tindre els nostres veterans.

Proper partit contra els veterans Pardinyes el proper diumenge 23 Abril i a les 10 del matí al Municipal de Sant Roc.
Els veterans no estan morts, estan de “parranda”, i més ara que ha arribat el nostre particular rei de la festa, el Felip, que poc que us espereu, ja veureu ja.....
Visca els Veterans!!!! Visca el Palau!!!!! Que poc que s’ho esperen!!!!!!!