dimarts, 20 de setembre del 2016

ASSEMBLEA ANUAL ASSOCIACIÓ DE DONES DEL PALAU D'ANGLESOLA

Us compartim des de l'Associació de Dones.
Comencem un nou curs 2016 / 2017, celebrant l'Assemblea General Ordinària el dia 15 de setembre a la sala d'actes del local sociocultural.

Aquest any no hi ha cap canvi de Junta però, l'any vinent quatre membres acaben el mandat. Sabem que avui en dia, és difícil trobar persones que estiguin disposades a passar al davant d'una Associació. Som conscients que tothom té ocupacions però, és un petit esforç molt satisfactori. Ànim voluntàries!!

A l’assemblea es va fer la lectura i l'aprovació de l’acta anterior i es va informar de l‘estat de comptes.
Seguidament, es van presentar les activitats programades per al nou curs: moltes i variades. Manualitats, pintura, punta  al coixí, patchwork, labors, zumba, català, anglès, aprendre a ballar, ioga, gimnàstica mati o tarda, en que es torna a incorporar el Baptista Pou. Més activitats, grup de lectura, coral, cinefòrum, jocs de taula, tallers, caminades, sortides musicals, festes, viatges , conferències i la Trobada de Puntaires que se celebrarà el mes de març.

En pocs dies rebreu el full informatiu de les activitats a casa. 
A les que vulgueu fer-vos sòcies, ho podeu fer a partir d'avui: comunicant-t’ho a algú de la Junta i venint a buscar el carnet els dies 19 i 20 d'octubre al local sociocultural de 17 a 19h.

En referència, a l’exposició de Festa Major d’hivern, us avancem que volem organitzar una exposició sobre l’evolució de la música amb el pas dels anys. Us demanarem la vostra col·laboració per recopilar antics tocadiscos, discs de vinil, radiocassets, cintes, ràdios...