dimarts, 11 d’agost del 2015

EL TROFEU DE LA FESTA MAJOR DE GOLMÉS PER ALS VETERANS DEL PALAU: VETERANS GOLMÉS 1 - VETERANS PALAU 3

Primer partit amistós de la pre-temporada i els nostres veterans que fan saltar la banca a Golmés davant d'un rival de primera divisió que no va poder en cap moment amb el bon joc dels nostres veterans.
Primera pedra de toc de la pre-temporada i partit de festa major el passat divendres 7 d’agost a la veïna població de Golmés, un rival de primera divisió amb molts jugadors a la seva plantilla, e inclús algun que no tenia edat veterana (30 anys), i uns veterans del Palau sense cap novetat, tret de la tornada del Joan Ramon Farnell (Capó) després de més d'un any sense vestir-se de curt.
La primera part dominada per un Palau molt complert, que porta el pes del partit i gaudeix de fins a tres clares ocasions del Gerard i el Nico que el porter amb grans aturades salven a l’equip local, però és el Golmés qui marca al minut 26 amb un gran xut des de la frontal de l'àrea, sense que el Capó pugui fer res en l'únic xut a porta del Golmés.
La segona part comença amb domini altern, on el Golmés juga els seus millors minuts, però sense arribar amb perill a l'àrea visitant, on la defensa del Palau s'imposa sempre a la davantera del Golmés.
Al minut 72 el Palau fa l'empat, desprès d'una pena màxima clara per mans dins de l'àrea, el Joan que s'encarrega de xutar el penal, el porter refusa la pilota i el Jordi Baró, molt atent, que fa l'empat.
A partir d'aquest moment és el Palau el que vol la victòria i va pel partit i el trofeu, i el Gerard al minut 82 i un estel·lar Jordi Baró al minut 88 fan el definitiu 1-3.
Un Palau molt seriós, amb les idees clares, jugant de tu a tu davant un primera i deixant un bon regust davant els pocs aficionats locals desplaçats a Golmés.
El Palau que va jugar amb Capó, Pere Corral, Poli, Piqué, Felip, Xavi Miquel, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Nico i Gerard. També van jugar Ramón Jimenez, Santi i Pubill.
El nostre capità Manel Piqué va recollir el trofeu de campions i en Jordi Baró se'n va emportar el trofeu al millor jugador del partit.
Recordar a la nostra afició que per la festa major del Palau, el dissabte a les 19 hores, podrem tornar a veure els nostres veterans davant de nou al Golmés.
Molt bon primer partit dels nostres veterans, Força Veterans i Força Palau!!!!!!