diumenge, 15 de juny del 2014

SORTIDA A SANT SEBASTIÀ DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES

Quina responsabilitat parlar d’una de les ciutats més maques d’Espanya. Els que vàrem anar a San Sebastián el passat 31 de maig ens haguera agradat passar més dies, però un llarg cap de setmana en va donar per conèixer molts racons del País Basc. Ens va encantar!. És ideal per passejar mentrestant es gaudeix dels seus contrasts, colors, platges, carrers i paisatges. I de la seva fantàstica gastronomia!
La seva arquitectura i la seva famosa platja de La Conxa la fan una ciutat amb un aire bastant senyorial. Vam visitar els llocs més emblemàtics i atractius de la ciutat i ens vam deixar seduir per l’ambient dels seus carrers i degustar els exquisits pinxos donostiarres acompanyats de txacolí i sidra.
A part de S. Sebastian també vam visitar Tolosa on pararem a fer una breu visita a la població i al museu de la confiteria on vam conèixer la seva l’evolució.
L’endemà ens esperava la visita a la costa guipuscoana en concret Zarautz on la seva extensa platja atrau a milers de surfistes prop del restaurant de l’Arguiñano. Getaria és un pintoresc poble costaner conegut per ser la localitat de Juan Sebatian Elcano. També va ser un privilegi visitar Zumaia, San Juan de Luz i Hondarribia a la riba del riu Bidasoa sens dubte un bons destins que van donar per finalitzat el nostre viatge a Euskadi.
Una experiència inoblidable envoltada d’un ambient de rialles i d’amistat que ens ajudar a gaudir d’un magnífic viatge.
Gràcies a tots!!