dijous, 21 de maig del 2020

EL PALAU D’ANGLESOLA ACOLLIRÀ LES XI JORNADES D’ESTUDIS SOBRE EL PLA D’URGELL

El Palau d’Anglesola ha estat el municipi escollit per la celebració de les XI Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell, previstes pel dissabte 17 d’octubre. La cita, organitzada conjuntament pel Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà i, enguany, per l’Ajuntament del Palau d’Anglesola, arriba a la seva onzena edició amb la voluntat d’exposar a la població diferents estudis i comunicacions sobre la comarca.

Jaume Suau, president de Mascançà, valora positivament la continuïtat que estan tenint les jornades i la consolidació que han obtingut al llarg dels anys dins del calendari d’actes culturals que es celebren a la comarca. El Palau serà l’onzena població del Pla que albergarà la iniciativa després de Golmés, Miralcamp, Bellvís, Linyola, Mollerussa, Torregrossa, Bell-lloc, Vila-sana, el Poal i Vilanova de Bellpuig.
Per la seva banda, l’alcalde del Palau Francesc Balcells i la regidora de cultura Maite Teixidó han fet palesa la satisfacció que suposa per al municipi acollir unes jornades que són referents en l’estudi científic de la comarca i que posen en manifest la riquesa del Pla d’Urgell en nombrosos àmbits.

S’obre el període de presentació de les propostes de comunicacions. Els candidats a comunicants podran enviar les seves propostes durant el període de presentació que s’allargarà fins al 15 de juliol. Cada comunicació ha d’estar vinculada a una investigació relacionada amb el Pla d’Urgell, sigui quina sigui la disciplina pertinent. Les propostes s’hauran de fer arribar al correu de Mascançà omplint la butlleta que trobaran al blog de l’entitat.